6 Ekim’de yapılacak olan mitingde olası aksaklıklara meyan vermek istemeyen ve üst üste toplantılar yapan AK Parti Adana Teşkilatları, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katıldığı toplantıyla daha da heyecanlandı.

 

6 Ekim’de yapacakları miting için hummalı bir çalışma içine girdiklerini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, AK Parti’nin Adana’da ki tüm birimlerinin miting için bütün ayrıntıları düşünerek ve doğabilecek aksilikleri göz önüne alarak hazırlıklarını sürdürdüğünü söyledi.

 

İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, “Hazırlıklarımız son hız devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik’in yönlendirmesi ve motivasyonuyla daha da heyecanlanan teşkilatlarımız hararetle mitinge hazırlanıyorlar. Miting Tertip Komitemiz; Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte kusursuz ve hatasız bir miting organizasyonu için çalışmalarına itinayla devam ediyorlar. Mitingde kullanılacak olan her şey hazır. Bugün itibariyle şehrimizi ve ilçelerimizi miting dokümanlarıyla donatacağız. Adanalı hemşehrilerimizi anons arabalarıyla bilgilendireceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki Adanalı hemşehrilerimiz ve partililerimiz sabırsızlıkla 6 Ekim Pazar gününü bekliyorlar. Yüz binlerden oluşan bir kalabalıkla Başbakanımızı karşılamak ve Adanalının en iyi ev sahibi olduğunu bir kez daha ispatlamak istiyoruz. Tüm teşkilatlarımızda gördüğüm heyecan yüz binlerin İstasyon Meydanı’nda olacağına olan inancımı da artırıyor. Zaten Adana’da yapılan her mitingde ve girdiğimiz her seçimde hiç bir zaman mahcup olmadık. Bunun için Adanalı hemşehrilerimize minnettar olduğumuzu bir kez daha vurgulamak isterim. Adanalı hemşehrilerimizin 6 Ekim’de ki mitingde bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyor ve Tüm hemşehrilerimizi bir kez daha İstasyon Meydanı’nda yapacağımız mitinge davet ediyorum” açıklamasını yaptı.