Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Adana’da hemşehrileriyle buluşuyor. Bahçeli, 8 Ağustos 2014 tarihinde Cuma günü Adana’ya geliyor.

TARİHİ MESAJ  CUMA GÜNÜ SAAT 16.30’DA

MHP’nin her zaman en önemli kalesi olarak kabul edilen ve bunu geçtiğimiz yerel seçimde başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere toplam 9 belediye kazanarak bir kere daha en üst düzeyde tescil eden Adana, kuruluşuna beşiklik ettiği MHP’nin liderini ağırlayacak. Devlet Bahçeli 8 Ağustos 2014 tarihinde Cuma günü Adana’ya gelecek. Bahçeli, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretin ardından saat 16.30’da Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda hemşehrilerine hitap edecek.

YÜREĞİR KAPALI SPOR SALONUNA DAVET

Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu koordinatörlüğünde Cumhurbaşkanlığı seçimini il ve ilçelerde yoğun şekilde sürdüren MHP teşkilatları aynı zamanda Bahçeli’nin tarihi ziyaretine de hazırlanıyor.  MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, “Türkmen Beyi hemşehrimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi bir kere daha Adana’da ağırlamanın onurunu yaşayacağız. Sayın Genel Başkanımız, Cuma günü Yüreğir Kapalı Spor Salonu’nda seçime saatler kala önemli mesajlar verecek. Teşkilatlar olarak son hazırlıklarımızı yapıyoruz ve heyecanla o anı bekliyoruz” dedi.

İzgioğlu, partili-partisiz bütün vatandaşların Yüreğir Kapalı Spor Salonu’na davetli olduğunu bildirdi.