MHP Adana İl Başkanlığı, seçim takvimi açıklandıktan hemen sonra harekete geçti. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; tüm ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları Başkanlıkları, yerel yönetimler, kadın kolları, ilgili sivil toplum örgütleriyle birlikte adeta seferberlik ilan etti. Seçim sürecini yönetecek SKM’nin başına ise, Avcı’nın önerisi MHP Genel Merkezinin onayı ile çok tecrübeli bir isim olan, eski İl Başkanı Ahmet Erdoğan geldi.

SEYHAN VE SARIÇAM’DA ENERJİ PATLAMASI…

MHP Adana SKM, adeta zamanla yarışan faaliyete girişti. Rutin seçim çalışmaları dışında teşkilat toplantılarına yoğunlaşıldı. Nüfusun yarısına yakınının yaşadığı Seyhan’da ve hemen ardından Sarıçam’da ilçe teşkilatlarında art arda toplantılar gerçekleştirildi. Ahmet Erdoğan’ın konuşmacı olduğu her iki toplantı, eylem ve söylem birliğini, hedef ve ülkü birliğini pekiştirirken, müthiş bir enerjiyi de açığa çıkardı.

YA DEVLET KAZANACAK YA ZİLLET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “24 Haziran seçimleri yeni bir milat olacaktır. Türkiye, ya kuşatmayı yarıp daha güçlü, daha demokratik bir sistemin önünü açacak ya da ihanete teslim olacaktır. 24 Haziran’da ya Devlet kazanacak ya zillet. Bu aziz millet, asla zillete izin vermemiştir, vermeyecektir. MHP, Adana’da bu inanç ve şuurla ayağa kalkmıştır ve koşmaktadır. Bu manada, oluşturduğumuz SKM’nin ortaya koymuş olduğu yüksek tempolu çalışma heyecanı takdire şayandır. Bu vesileyle eski İl Başkanımız Ahmet Erdoğan ve SKM’mizin değerli kadrosuna teşekkür ediyorum.” dedi.