Adana mutfağının eşsiz lezzetlerini, yöresel yemekleri gelecek nesillere taşımak amacıyla kurulan Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği (ADAPADER), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında vatan savunması ve terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerin aileleriyle ve gazilerle buluştu. ADAPADER Başkan Yardımcısı Derviş Göçmen’in ev sahipliğini yaptığı Çapa Balık Restoran’daki yemeğe Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Aykürek de katıldı. 
“Şehidim Emanetin Emanetimizdir” sloganıyla organize edilen yemekte şehit aileleri ve çocuklarıyla yakından ilgilenen Ramazan Akyürek ile Derviş Göçmen, terör gazileriyle de sohbet edip, moral verdi. 
“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Duygu dolu, anlamlı etkinlikte söz alan Göçmen, ADAPADER Başkanı Münir Tanak’ın iş seyahati nedeniyle yemeğe katılamadığını belirtip, selam ve saygılarını iletti. Göçmen, “Şehit aileleri ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Ş
ehit ailelerine gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince yardım etmeye hazırız. Size yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu. Çünkü sizin babalarınız bu vatan için hayatlarını feda etti. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onlarla gurur duyuyoruz, onur duyuyoruz” diye konuştu.