AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı iş adamı Nadir Aksoy, AK Parti’nin 13 yıllık başarılı hizmetlerini, demokrasi  ve barış sürecindeki çabalarını takdirle karşıladığı için ve AK Partinin 2023 hedefine  destek vermek için AK Partiden aday adayı olduğunu açıkladı.

Urfa’nın bölgesinde bir denge unsuru olduğunu ifade eden Adanalı iş adamı Nadir Aksoy, neden siyasete atıldığını açıkladı.

Yeni Türkiye yolunda, barış ve kardeşliği hedefleyen  AK Partinin kadrosunda yer almak için milletvekili aday adayı olduğunu belirten  Nadir Aksoy, hafta sonu yapılacak olan temayül yoklamasına katılacak olan tüm aday adaylarına başarılar diledi. Aksoy  ailesi olarak Ak Parti kurulduğu günden  bu yana Ak Parti’nin içerisinde olmasak da dışarıdan  daima destek verdiklerini ifade eden Nadir Aksoy, “Şanlıurfa ve Bozova, Suruç Birecik, Halfeti bölgemizde  siyaset alanında  hizmet ediyoruz. Siyasi olarak Şanlıurfa ve ülkeme AK Parti çatısı altında hizmet etmek istiyorum. 

Ben bu dönemde  halkımın yanında olmak istiyorum ve  AK Parti’den siyaset yapmaya karar verdim. Bundan sonra ülkeme ve vatandaşlarıma her anlamda AK Parti çatısı altında hizmet edeceğim. İş alanında olduğu gibi siyasi alanda da Şanlıurfa'lı hemşerilerimin emrinde olacağım” diye konuştu.

Nadir Aksoy kimdir?

Şanlıurfalı olup  İlk ve Orta öğrenimii Adana’da Ata Kolejini bitirdi. Yüksek eğitimime bir süre KKTC’de Lefke Avrupa Üniversitesinde devam etti. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi 2.sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor.

Otel İşletmeciliği, çiftçilik, inşaat sektörü ve akaryakıt istasyon işletmeciliği ile uğraşmaktadır. KOBİ, sanayi, spor ve siyaset dünyası ile aktif olarak iç içe yetişen bir iş adamı ve Adana Ticaret Odası Turizm Meslek Komitesi Başkan Yardımcılığı yapmaktadır.