Yüreğir’de bir grup esnafın ve Tahsilli Mahallesi Muhtarı Resul Berkin’in daveti üzerine toplantı düzenleyen ve esnafın sorunlarını dinleyen Karabulut, “30 yıla yakın bir süreçtir esnaf kefalet kooperatifi başkanlığı yapıyorum ve bu yüzden esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. Gerek iktidar ve gerekse yerel yönetimler esnafımızı içinden çıkılmaz bir girdaba sürüklemiştir. Esnafımızı bu girdaptan çıkaracak tek adres Cumhuriyet Halk Partisi’dir.” dedi.

“2014’TE ZAFER CHP’NİN OLACAK”

Çeyrek asırdır sağ partili başkanlar  tarafından yönetilen Adana’nın kurtuluş reçetesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu da vurgulayan Karabulut, “Sağ partili belediye başkanları hiçbir proje üretmemiş ve sorumsuzca yaptıkları savurganlıklarla Adanamızın geleceğiyle oynamıştır.  Şimdiye kadar ürettiğimiz projeleri,  çalışma raporu halinde kitaplaştırarak vatandaşlarımızla paylaştık. Adana’nın sorunlarını tamamen çözebilecek 30’un üzerinde proje sunduk ve beğeni aldık. Bu projelerden hariç 20 projemizi de adaylıktan sonra halkımızla paylaşacağız. Vatandaşlarımızın sosyal demokrat belediyelere duyduğu özlemi 2014 seçimlerinden zaferle çıkarak dindireceğiz.” diye konuştu.

“SU UCUZLAYACAK, HAFİF RAYLI SİSTEM METRO OLACAK”

Büyükşehir Belediyesi’nin 25 yıldır beceriksiz ellere teslim edildiğini de dile getiren Karabulut, “Adanamızın sorunları ve hemşehrilerimizin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Doğup büyüdüğüm bu kente hizmet edebilmek amacıyla yola çıktım. Sizlerin desteği ile seçimleri kazandığımda öncelikle ASKİ’nin elini vatandaşın cebinden çıkaracak ve fahiş su fiyatlarını yüzde 50 oranında ucuzlatacağım. Ayrıca adına metro denen hafif raylı sistemi yeniden ele alacağım. Öncelikle havaalanı, üniversite, hastane ve otogar güzergahları ekleyerek metroya dönüştüreceğim. Sizlere söz veriyorum.” dedi.

“SANAYİCİYİ KAÇIRDILAR”

Türkiye’nin en cazip sanayi bölgesinin Adana olduğunu da sözlerine ekleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Karabulut,”İktidarın ve yerel yönetimlerin beceriksizliği yüzünden Adanamızda sanayi çökmüş ve sanayici adeta kentimizden kovulmuştur. Bunun sonucunda kentimizde işsizlik sorunu had safhaya tırmanmıştır. Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığımızda Adanamızı tekrar sanayi cazibe merkezi haline getirecek ve sanayicimize her türlü kolaylığı sağlayarak önlerini açacağız. Bunu haşarırsak işsizlerimizin de sorunu kendiliğinden çözülmüş olacaktır. Ayrıca KOBİ’lere ve esnafımıza da vereceğimiz desteklerle rahat nefes almalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.