Genel Başkanlığını Abdurahhim Karslı'nın yaptığı Merkez Parti (MEP) örgütlenme çalışmalarına hız verdi, Yapılacak ilk genel seçime güçlü şekilde katılmayı amaçlayan MEP taşra örgütleri için harekete geçti. Adana'nın sevilen isimlerinden Nadir Mayaoğlu Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerini kapsayan Çukurova Bölgesi'nde teşkilatlanmadan sorumlu genel merkez danışmanlığına getirildi.

İlk İş olarak, bölgede nabız yoklaması yapan Mayaoğlu, Adana İl Örgütünü oluşturmak üzere avukat Adil Paşa'nın kurucu il başkanı olarak görevlendiridiğini söyledi. Kamuoyunda dürüstlükleri ve saygınlıkları ile bilinen her siyasi görüş ve toplumsal tabandan insanların ayrım gözetilmeksizin Merkez Parti'de yer alacağını kaydeden Mayaoğlu, "Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi MEP ideoloji partisi değil hizmet partisidir" dedi.

Merkez Parti'in bir ihtiyaçtan doğduğunu kaydeden Mayaoğlu, Abdurahhim Karslı'nın 2011 yılında Milletin Sesi Hareketi adıyla Türkiye'nin birçok il ve ilçeinde konferanslar vermeye başladığını ve toplumsal barış, adalet ve hukuka olan özlemi görerek uzun istişareler sonunda partileşmeye karar verdiğini kaydetti. Mayaoğlu 28 Haziran'da resmen kurulan Merkez Parti'nin Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde örgütlenmesini hızla tamamladığını belirtti.

Henüz kamuoyuna yönelik bir açıklamaları olmadığı halde Merkez Parti teşkilatlarında görev almak isteyen çok sayıda kişi olmasının sevindirici olduğunu kaydeden Mayaoğlu, "Avukat Adil Paşa arkadaşımız il örgütünü oluşturmak üzere resmen görevlendirilmiştir. İlçelerimizle ilgili çalışmalar da hızla sürmektedir. Türkiye seçeneksiz değildir. Bu ülkenin yetişmiş evlatları elbette bir gün meseleye el atacaklardı. O gün gelmiştir" dedi.