Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD)Başkanı Süleyman Sönmez yeni görevinde Başkan Zeydan Karalar'a başarılar dilerken Karalar'ın ADSİAD üyesi olduğunu ve üyelerinin Seyhan Belediye Başkanı olmasından dolayı onur duyduklarını söyledi. Sönmez, "Adana Sanayici ve İşadamları Derneği bölgenin sanayisine, iş dünyasına katkı koyduğu kadar bölgenin gelişmesi büyümesi ve siyasal açıdan bölgenin yatırıma yönelik büyütülmesi için elini taşın altına sizin sayenizde koymuştur. Çünkü derneğimizin önemli üyelerinden birisiniz. Hem sanayici tarafınız hem siyasi tarafınız ile bugün Adana'ya hizmet veren, Adana'yı büyüten, geliştiren, sanayicinin önünü açan bir makamda olmanızdan dolayı biz ADSİAD olarak çok mutluyuz, gururluyuz. Sizi tebrik ediyoruz. Burada olmanız sanayici ve işadamlarına güç veriyor. Siz İçimizden birisiniz. Sanayi çok iyi bilen birisinin bu makamda olmasının onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bize bu onur ve kıvancı yaşattığınız için sizi kutluyoruz. Yeni görevinizde İnşallah geçmişte yaşattığınız üstün başarıların hem daha fazlasını hem kendinize hem bölgemize hem de ADSİAD'ımıza  yaşatacağınızı umut ediyoruz" şeklinde konuştu. 

KARALAR:ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Adana Sanayici ve İş adamları Derneği üyesi olmaktan mutlu olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bundan sonra kısır çekişmeleri bir kenara bırakıp, Adana için herkesin ortak hareket edip birlikte çalışması gerektiğini söyledi.

Karalar, "Bende bir ADSİAD üyesi olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretinizle bize güç verdiniz. Biz de Adana'da hem siyasetçi hem iş adamı kimliğini harmanlayacağız. Kaybettiğimiz yılları inşallah el birliğiyle telafi edeceğiz. Son bir haftada Adana'da gerçekten çok uyumlu bir çalışma olacağının emareleri oldu. Hem Sayın Valimiz hem de yeni seçilen belediye başkanları uyum içerisinde olacaklarını gösterdi. Adana, insanların birbiri ile  çekişmesinden çok çekti. Bunu ortadan kaldırıp hangi siyasi partiden seçilirlerse seçilsin Adana'nın lehine ortak bir çalışma yapacak olmaları daha farklı  bir dönem olacağını gösteriyor.  Yeni dönemin Adana'ya katkı sağlayacağı ortaya çıktı. ADSİAD'ın da bunda önemli etkisi  var. Her fırsatta ADSİAD olarak Adana'nın dinamiklerini harekete geçirmeye çalıştınız. Ben ADSİAD'ın önerilerine açık olacağım. Bununla birlikte sanayici ve iş adamlarının desteğini arkamda görmüş olmaktan mutlu olduğumu söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Zeydan Karalar ile aynı fikirde olduklarını belirten Süleyman Sönmez İş dünyasının doğru yerlere kanalize edilmesi durumunda Adanalılık ruhunun ve birlikteliğinin gelişeceğine uzlaşı içerisinde Adana'ya daha iyi hizmet edilebileceğini söyledi.