Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala adaylara sağduyu, vatandaşlara oy kullanma çağrısı yaptı. Adana’nın gelişime açık bir bölgede yer aldığını bildiren Süleyman Sönmez, Adanalılar’ın bu gelişime katkı koyacak belediye başkanlarının seçilmesinde etkin rol üstlenmesi gerektiğini söyledi.

Tüm vatandaşların demokratik haklarını kullanarak sandık başına gitmesinin şart olduğunu dile getiren Sönmez, adayların da süreci centilmence sonlandırmasını diledi.
Adana’da seçim kampanyası süresince adaylar arasında kavga-gürültüye meydan verilmediğini, bu açıdan bakıldığında adayların takdir edilmesi gerektiğini vurgulayan Sönmez, seçimin yapılacağı Pazar günü de aynı duyarlılığın gösterileceğine inandığını söyledi.
ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Pazar günü oy kullanma süresinin bitimine kadar tüm adayların sorumluluk duygusuyla hareket edeceğinden şüphe duymadığını dile getiren ADSİAD Başkanı Süleyman Sönmez, yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada “Seçim kampanyası süresince partiler ve adaylar büyük mücadele örneği sergiledi. Adana’nın modern bir çizgiye ulaşması, vatandaşa hizmet anlayışı ve kentin gelişimini hedefleyen tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Adana’nın sosyal ve ekonomik alanda gelişmesi için gönüllülük esasıyla çalışan ADSİAD ailesi olarak kentimize olumlu katkılar sunmaya çalışan kişi ya da kurumlarla ortak hareket etmeye devam edeceğiz. Belediye başkanı seçilecek adaylarımızın kısa, orta ve uzun vadeli plan, program ve proje çalışmalarına katkı sunmaya hazırız” dedi.
Süleyman Sönmez, Adana’nın gelecek 5 yıllık yönetiminde söz sahibi olacak belediye başkanlarını seçme hakkına sahip tüm vatandaşların demokrasinin bir göstergesi olarak oy kullanması gerektiğini sözlerine ekledi.