Küçükcan’ın Adana ile ilgili projelerini dinleyen iş adamları milletvekiline, Adana ile ilgili istek ve önerilerini sıraladı. Yemekli toplantının gündemini ise yoğunlukla AGİAD’ın “Marinaport “ pojesi oluşturdu. Küçükcan’a, Marinaport projesinin safhalarıyla ilgili bilgiler veren AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, AK Parti milletvekilinden projenin tamamlanması konusunda etkili destek istedi.
KÜÇÜKCAN, PROJELERİNİ ANLATTI
AGİAD ve Yelken Kulüp üyesi iş adamlarını AK Parti Milletvekili Talip Küçükcan’la bir araya getiren yemekli toplantı kulübün Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki tesislerinde yapıldı. İş adamlarını konuğu olan Küçükcan, AK Parti’nin 1 Kasım’dan sonra sürdüreceği politikalara ilişkin açıklamalar da yaptığı konuşmasında Adana için planlanan hizmetler konusunda da bilgi verdi. 
AGİAD yönetim kurulu üyelerinin de çoğunlukla katıldığı toplantıda konuşan AGİAD Başkanı Sefa Noyaner ise iş dünyası olarak yaklaşan 1 Kasım seçimlerinin milletimiz ve ülkemize barış, huzur ve istikrar getirmesi dileğinde olduklarını kaydetti.