Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Erdoğan, AKP Hükümetinin, bölücü terör örgütü ve siyasal uzantılarının taleplerinin karşılanmasına dönük olarak, sonucuyla yeni bir anayasa hazırlanması konusunda cesaret bulduğu 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda “hayır” oylarının yüksek çıktığı bölgelere teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

BELEDİYE VE TEŞKİLATA ZİYARET

Erdoğan, bu kapsamda Feke ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. İl Genel Meclis Başkanı Abdullah Torun’un da hazır bulunduğu ziyaretlerin ilki Feke Belediyesi ve ardından MHP İlçe Başkanlığı oldu. Erdoğan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Özkara’yı ziyaretinde; “Referandum sonucunda bugün yaşanan sürece bakıldığında açık olarak görülmektedir ki, sayın Genel Başkanımızın da daha ilk günde ifade ettiği gibi Türkiye karanlık bir dönemin içine atılmıştır.” dedi.

UMARIZ YANILMIŞ OLURUZ ANCAK…

Erdoğan şöyle devam etti:

“MHP bütün gücüyle muhtemel tehlikeleri bir bir açıklamış ama buna rağmen acımasız, hiç etik olmayan uygulamalarla ve devletin bütün gücü kullanılarak, iliştirilmiş medyanın da marifetiyle bilgi kirliliği üretmek suretiyle gerçekler ters yüz edilerek toplumun kafası karıştırılmıştır. Neticede Türkiye genelinde bilinen sonuç ortaya çıkmıştır. Ama bugün halkımızın büyük çoğunluğu, bölücü örgütün taleplerinin karşılanması için yapılan kirli pazarlıkları hayretle ve ibretle izleyerek tarihe not düşmektedir. AKP hükümeti ile PKK arasındaki doğrudan yada dolaylı pazarlıklar somutlaştıkça daha geniş kesimler bu şaşkınlığa dahil olacaktır. Ve keser dönecek, sap dönecek ve Türk milleti ihaneti affetmeyecektir”

MHP TÜRKİYE’NİN SON KALESİ

Ahmet Erdoğan “Bütün olumsuzluklara, baskılara rağmen Adana’da alınan sonuç ise fevkalade iyi bir sonuç olmuştur. Feke’deki hemşehrilerimiz de  büyük bir duyarlılık göstermiş, özellikle ilçe merkezinde gereken cevabı vermiştir. Yüzde 68 hayır oranıyla Fekeli hemşehrilerimiz başını dik tutmuştur.  İlçe teşkilatımızın özverili çalışmalarına ve duyarlı Fekeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Evet oyu verenleri de elbette saygıyla karşılıyoruz. Bundan sonraki süreçte Türkiye’nin nereye götürülmek istendiği gerçeğini  daha geniş kitlelere ulaştırmak durumundayız. Referandumdan sonra da görüldüğü gibi Türkiye’nin son kalesi olarak kalan MHP için bu husus, çok kutsal bir görev olmaya devam ediyor.” diye konuştu.

BAŞKAN AHMET SEL’İ KUTLADI

MHP İl Başkanı Erdoğan, Feke Belediyesi’ni ziyaretinde de, Başkan Ahmet Sel’i çalışmalarından dolayı kutladı. Kısa zamanda bütün imkansızlıklara rağmen Belediyenin kendi imkanları ile büyük işler başardığını görmekten son derece gurur duyduğunu  kaydeden Erdoğan, “Fekeli vatandaşlarımızı yeni ve kalıcı hizmetlerle tanıştırmanızdan dolayı çok mutluyum. İnşallah daha güzel hizmetlere imza atacaksınız. Birlik ve huzur içinde çözümlenemeyecek bir sorun yoktur” dedi. Erdoğan, Feke gezisi kapsamında, geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden MHP İlçe eski Başkanı Yunus Altınok’un kayınpederi ve amcası olan Yusuf Altınok’un ailesine başsağlığı ziyaretinde de bulundu.