Feke'de Taş Medreseli Ülkücüler ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Sel, ''bu dava için, bu ülke için hayatlarının baharında hiçbir mevki,makam beklemeden ülküsü uğruna mücadele etmiş ağabeylerimle, ablalarımla birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Hayatımın en duygusal anlarından birini yaşıyorum.''dedi.
Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, Feke Çığıllı Pınar Dinlenme Tesisinde Adana Taş Medreseli Ülkücülere Kahvaltı programı düzenledi. Programa, Adana Taş Medreseliler Başkanı Fuat Toygar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tanrıverdi, Taş Medreseli Ülkücüler ve aileleri katıldı. Programda Kur’an-ı Kerim okundu. Ülkücü Şehitler şükranla minnetle anıldı.

AHMET SEL: “HAYATIMDA UNUTAMAYACAĞIM ÖZEL ANLARDAN BİRİNİ YAŞATTINIZ”
Başkan Ahmet Sel konuşmasında: “Bu dava için, bu ülke için hayatının baharında hiçbir mevki,makam beklemeden ülküsü uğruna mücadele etmiş ağabeylerimle, ablalarımla birlikteyim. Bir insanın hayatında unutamayacağı çok özel anıları vardır. Bu kahvaltı programı da benim için çok önemli ve özel bir anı oldu. Ben burada Belediye Başkanıysam bu sizlerin mücadelesi sayesindedir. Çok mutluyum, onurluyum. Beni kırmayıp Feke’ye geldiğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

FUAT TOYGAR: “AHMET SEL DAVA ADAMIDIR”
Nazik davetinden dolayı Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’e teşekkür eden Adana Taş Medreseliler Başkanı Fuat Toygar; “Biz sadece bu davanın çilesini çekmiş insanlar olarak hatırlanmak istiyoruz. Bu bize yetiyor. Ahmet Sel Başkanımızın bizi unutmayıp vefa örneği gösterdiği için kendisine çok teşekkür ederim. Ahmet Sel ailesi ile birlikte bu hareketin çilesini çekmiş bir dava adamıdır. Bu davetle de dava adamlığını bir kez daha göstermiştir” dedi.
Kahvaltı programının ardından Feke İlçesinin tarihi ve turistik yerleri yerleri gezildi. Ahmet Sel kafileye gezilen yerler hakkında bilgi verdi.  Misafirperverliğinden dolayı Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel’e teşekkür eden Taş Medreseli Ülkücüler Feke İlçesinden memnun bir şekilde ayrıldılar.