Sarıçam Belediye Başkanlığına ikinci dönem tekrar aday olmak için AK Parti İlçe Teşkilatına başvurusunu yapan Başkan Zenbilci, aday adaylığına ilişkin dosyasını İlçe Başkanı Cengiz Yalman’a teslim etti. Eğitim ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Bayram ile birlikte İlçe Teşkilatına gelen Başkan Ahmet Zenbilci, Sarıçam ilçesinde hizmetlere ara vermeden devam etmek için tekrar aday olmak istediğini belirterek, “Partimizin tercih ve teveccühü ile tekrar aday olmak istiyoruz. Bu görev tekrar bize verilirse seçimi kazanmak için parti teşkilatımız ile el ele vererek çalışacağız. Sarıçam’da temel belediyecilik hizmetlerini önemli bir aşama getirdik. Bundan sonraki dönemde büyük projelerle Sarıçamın önünün açılması için hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz.” dedi.

İlçe Başkanı Cengiz Yalman’da Başkan Ahmet Zenbilci’nin aday adaylığı için yapmış olduğu başvuru için teşekkür ettiğini belirterek, “Başkanımızın ilçemize yapmış olduğu hizmetler ortada. Hepimiz bu yapılan çalışmalarla gurur duyuyor. Sarıçam’da AK Belediyeciliğin devamı için hep birlikte çalışacağız ve tekrar seçimi kazanmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

 

Bu arada Sarıçam Belediyesi Eğitim ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Bayram’da Belediye Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu içeren dosyayı İlçe Başkanı Cengiz Yalman’a takdim etti.