AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Mehmet Ay ve gençlik kolları ilçe başkanları Ahmet Akan, Sinan Erkek ve Mahmut Ünnü ile bu buruk günlerinde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadılar. Yaşlılarımıza, kendilerinin, onların bir evlatları olduğunu hatırlattılar.

Duygusal bir atmosferde geçen ziyarette Adana Milletvekili Prof Dr. Necdet Ünüvar şunları söyledi: “Bugün burada sizinle olmak benim için çok özel bir şey. Hem mutluyum hem de içim biraz buruk. Sizler yıllarca evlatlarınıza emek vermiş, onların derdiyle dertlenmiş cefakar babalarsınız. Ben de babasını 16 yıl önce kaybetmiş bir evlat olarak sizinle konuşuyor ve babalar gününüzü kutluyorum”

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ise şunları kaydetti: “Bugün buraya sadece siyasi bir partinin temsilcileri olarak değil, aynı zamanda birer evlat olarak geldik.  Sizi yalnız bırakmak yerine, bugünü sizinle birlikte geçirmek istedik. Beni de genç bir evladınız olarak görün. Partim, gençlik kolları adına ve şahsım adına da her zaman sizinleyiz. Yardımcınız ve destekçiniziz.”

Konuşmaların ardından Ünüvar ve Ay ve ilçe gençlik kolları başkanları huzurevi sakinleriyle özel olarak teker teker ilgilendi, sohbet etti. Karşılıklı verilen hediyelerle ziyaret son buldu.