AK Parti Adana Milletvekili Adaylarında Mehmet Necati Çetinkaya, Av. Ali Çaldır ve Neslihan İpek Kobaner İmamoğlu ve Aladağ ilçelerini ziyaret etti. Ziyarette halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan adaylar, vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti adayları ziyaretlerinin ilk durağında İmamoğlu AK Parti İlçe Teşkilatı vardı. Burada İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer ve yönetimi ile sohbet eden adaylar, daha sonra ilçede bulunan Akören Beldesini ziyaret etti. Belde halkıyla bir araya gelen AK Parti Adayları burada Hükümetin iktidara geldiği günden bu yana ki icraatlarını anlattı..

Adaylardan Necati Çetinkaya burada yaptığı konuşmada, iktidarın eğitimden, sağlığa yapmış olduğu birçok konuya değindi. Adana için çalışmak adına bu yola baş koyduklarını hatırlatan Çetinkaya, vatandaşların yaşadıkları sorunları tek tek dinledi.

Halkın sevgi selinin ardından Aladağ’a hareket eden AK Parti adayları Necati Çetinkaya, Av. Ali Çaldır ve Neslihan İpek Kobaner burada da esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafla kucaklaşan vekiller yaşanılan sorunları dinledi. Çözüm yolu konusunda ortak fikir alışverişinde bulundu. İktidar partisinin vekil adaylarının kendilerine yaptığı ziyaretler karşısında memnuniyetlerini dile getiren esnaflar, adaylarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

Adayları ilçe ziyaretlerinde AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer ve Aladağ İlçe Başkanı Halil Şahan yalnız bırakmadı.