AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı Adana’da Bölge Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı yapıyor.

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Toplantılarının 3’üncüsü, 24 Mart 2013 Pazar günü Adana'da yapılacak.

24 Mart Pazar günü saat 10.00'da; Adana, Aksaray, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Mersin il ve ilçelerinin AK Parti Ana kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının Siyasi ve Hukuki İşler Başkanları Adana Seyhan Otel'de bir araya gelirken, AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı ile İl Teşkilatı ev sahipliği yapacak.

Toplantıya, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in yanı sıra, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Naci Bostancı ve Şamil Tayyar ile AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay' da katılacak.

Siyasi ve Hukuki İşler Toplantısı hakkında görüş belirten AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, Adana’da yapılan Teşkilat Toplantılarına bir yenisini eklemenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, bu tür toplantıların kendilerini çok daha iyi bir motivasyon ile çalışmaya sevk ettiğini söyledi.

Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve Karabük milletvekili Mehmet Ali Şahin'in açılış konuşması ile 10.30'da başlayacak.

Daha sonra; saat 11.00’de Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Amasya Milletvekili Prof. Dr. Naci Bostancı, ‘Demokratikleşme ve Çözüm Süreci’ konusunda bir konuşma yapacak.

Öğleden sonra ise; saat 13.30’da Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, ‘Darbeler ve Demokrasi’ konusunda, ardından yine Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Prof. Dr. Yasin Aktay ise ‘Suriye’de Neler Oluyor? Türkiye Nerede Duruyor?’ konularına açıklık getirecek.

Ve son olarak saat 16.30’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Hükümetin İcraatları konusunda bilgi verecek. Toplantı sonrası Bakan Şahin, Seyhan Belediyesi tarafından düzenlenen Adana Yemekleri Yarışması’nda dereceye girenlerin ödüllerini alacakları törene katılacak.