AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı ‘21-26 Mart Orman Haftası’ dolayısıyla Adana Orman Bölge Müdürlüğü ile ortaklaşa fidan dikimi etkinliği düzenledi. Fuar alanı ile Seyhan Baraj Gölü arasındaki Recep Tayyip Erdoğan Hatıra Ormanı alanındaki fidan dikimine AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Orman Bölge Müdürlüğü tarafından temin edilen çam fidanları, yine Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde dikildi. Başkan Şahin Çetin ile yönetim kurulu üyeleri, toprakla buluşturdukları fidanlara can suyu verdi.  

Başkan Şahin Çetin, “Yeşil bir Çukurova ve yeşil bir Adana için bugün burada yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın adına oluşturulan hatıra ormanı alanında fidan dikimi yaptık. Bize yardımcı olan Adana Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlçemizin güzelleşmesi için çalışıyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde de Çukurova Belediyesi’ni kazanarak ilçemizi AK Belediyecilik hizmetleriyle buluşturacağız” dedi.