AK Parti Çukurova İlçe Teşkilatı, ilçeye bağlı farklı mahallelerde iftar sofraları kurmaya devam ediyor. Ramazan ayının girmesiyle birlikte ilk iftar sofrasını Çukurova Üniversitesi öğrencilerini de düşünerek İller Bankası Kavşağı’na (Mahfesığmaz Mahallesi) kuran Çukurova İlçe Teşkilatı, ikinci iftar sofrasını Belediye Evleri’nde, üçüncüsünü de Salbaş’da kurdu.

Salbaş merkezdeki pazar yerinde düzenlenen iftar programına, AK Parti Adana Milletvekili Adayı Abdullah Doğru ve Ramazan Çırak, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Hasan Dönmez, Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Ali Coşkun, AK Parti Çukurova Kadın Kolları Başkanı Selma Türkibiş, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Solak, yönetim kurulu üyeleri, Karaisalılar Derneği Başkanı Sadi Çetin ile çok sayıda davetli katıldı.

Başkan Şahin Çetin, Milletvekili Adayları Abdullah Doğru ve Ramazan Çırak ile birlikte davetlileri selamlayarak, Ramazan ayını tebrik etti. Başkan Şahin Çetin, sonra da milletvekili adaylarıyla birlikte davetlilere yemek ikramında bulundu. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte eller semaya açılarak dualar edilip oruçlar açıldı. 

İller Bankası Kavşağı’nda kurulan iftar sofrasının 15 gün boyunca devam edeceği bildirilirken, mahalle iftar sofralarının da 25 Mayıs Cuma günü 100. Yıl Mahallesi’nde, 28 Mayıs Pazartesi günü ise Belediye Evleri Mahallesi’nde kurulacağı öğrenildi.