Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Sertan Duran’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

“EL BİRLİĞİ” VE “UYUM” VURGUSU…

Sertan Duran’ın “İl Başkanlığı” görevine seçilmesi münasebetiyle yapılan ziyarette Fikret Yeni, Sertan Duran ve yönetimini tebrik etti. Ziyarette, Adana’nın öne çıkan bazı sorunları da gündeme geldi. Adana’nın ekonomik olarak daha iyi yerlere gelmesi ve mevcut sorunların çözümünün gereğine vurgu yapılan sohbette Duran, “Kimin çözdüğünden ziyade Adana’nın sorunlarının çözümlenmesi önemlidir. Kenti yöneten tüm taraflarla birlikte uyum içinde her sorunu çözebileceğimizi düşünüyor ve inanıyorum.” mesajı verdi. Fikret Yeni de, “Belki iktidar partisi olmamız hasebiyle bizim üzerimizde daha çok yük olsa da inşallah el birliği ile kaldırırız” diye konuştu.

FİKRET YENİ’DEN “15 TEMMUZ” TEŞEKKÜRÜ

Geçen yıl meydana gelen 15 Temmuz ihanet darbesi üzerinde de gelişen sohbette, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, “Bin yıllık tarihimizde böyle daha büyük bir hainlik yok. O süreçte Genel Başkanınız Sayın Devlet Bahçeli’nin tavrı, tam bir devlet adamlığı profilinde gösterdiği tepki önemliydi. Adana özelinde baktığımızda ise o gün akşam il binamızın önünde, sokakta, meydanda toplanıp vatanına bayrağına, dinine, imanına sahip çıkma iradesini gösteren vatandaşlarımızın içinde çok ciddi anlamda ülkücü kardeşlerimiz vardı. Bu vesile ile, birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyan müntesibi olduğunuz camiaya bir  kere daha teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

SERTAN DURAN: BAHÇELİ’YE SONSUZ İNANAN İNSANLARIZ

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran da, “Güçlü bir Türkiye demek; güçlü bir İslam dünyası, güçlü bir Türk dünyası demektir. Emperyalist güçlerin asırlardır hedefi Türkiye. Sağımızda, solumuzda; her tarafta kan ve gözyaşı var. 15 Temmuz da, emperyalizmin uşakları vasıtasıyla gerçekleştirilen bir kalkışma. Ama Türk milleti, damarlarındaki asil kanın gereğini yerine getirmek suretiyle ‘Söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ diyerek ihanete set çekti. Bizler de Genel Başkanımızın devlet adamlığına, liderliğine sonsuz inanan insanlarız. O’nun talimatları doğrultusunda çalıştık, aynı tavır  ve anlayışla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Sertan Duran, memnuniyetini belirttiği ziyaretten ötürü Fikret Yeni’ye teşekkür etti.