Adanahabermerkezi.com
En basit anlamda başka bir siyasi partinin Belediye Başkanının bölgedeki makamı olarak kullanılan odasına ve koltuğuna oturmanın nezaketsizlik olarak değerlebileceği bir durumda adeta “Siyasi show” yapan Başkan Yüce’ye bölge halkından da tepki geldi.

AK Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Bahçe Mahallesindeki Karataş Belediyesi ek hizmet binasında Başkan Boğaçhan Ünal'ın makamında otururken görünüyor. 

SÖZDE OKUL YERİ BAKACAKLARDI, MAKAMA OTURUP BAŞKAN ÜNAL’A MESAJ VERDİ!

Karataş İlçe Milli Eğitim Müdiresi Semender Karabulut, Bahçe Muhtarı ile Bahçe ilçesine yaptırılması planlanan okul için yer bakmaya giden Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Karataş Belediyesi tarafından tüm şehir yasasıyla Karataş'a bağlanarak kapatılan Bahçe Belediyesi’nin eski hizmet binasına da geldi. Karataş Belediyesi tarafından hizmetlerin daha çabuk iletilmesi için eski Belediye binası yine Karataş Belediyesine bağlı idare merkezi olarak kullanılıyor. Burada Karataş Belediyesi’nce Bahçe Mahallesine yapılacak hizmetlerde kullanılacak araç gereç ve personel bulunuyor. Ve Burada Başkan Boğaçhan Ünal için Bahçe halkıyla buluşabileceği, sohbet edebileceği küçük bir makam odası da bulunuyor.

Başkan İbrahim Yüce Bahçe Mahallesinde..

Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yüce’de işte bu makam odasına gelerek, Boğaçhan Ünal’ın halkla buluştuğunda, toplantılar yaptığında kullandığı makam koltuğuna oturarak, Bahçe Muhtarı ve odada bulunanlarla sohbet edip fotoğraf veriyor.

Ak Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Boğaçhan Ünal'ın makamında toplantı yaparken.

“BOĞAÇHAN ÜNAL’I GÖREVDEN ALACAĞIZ, YERİNE BEN GELECEĞİM” MESAJI MI VERİYOR?

Belediye işçileri, Muhtar, Ak Partililer ve Devletin Milli Eğitim Müdiresi Semender Karabulut’un bulunduğu ortamda,  makam koltuğunda adeta “Başkanlık” rolüne kendini kaptıran Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yüce’ye, Bahçe halkının tepkisi sert oldu.
Adanahabermerkezi.com'a ulaşan Bahçe halkı, “İbrahim bey, makama oturarak ‘Boğaçhan Ünal’ı görevden alacağız, yerine ben geleceğim’ mesajı vermek istiyor sanırız. Yapılan hiç hoş olmadı. “Millet iradesi” diyenlerin, bizim yani “Millet iradesi’ne saygılı olmalarını beklerdik. Yakışmadı. Sayın Yüce Başkan olmak istiyorsa, çıkar aday olur. Halk onu seçerse biz de saygı gösteririz. Ama bizim seçtiğimiz Boğaçhan Ünal’a da ilk başta kendisi saygı göstersin. Bu saygısızlık sonrasında kendinden bir özür bekliyoruz” dediler.

Ak Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce, Boğaçhan Ünal'ın makamındaki toplantıya katılanlardan bir fotoğraf.