Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, katılımlarından dolayı AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı ve AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni başta olmak üzere tüm partililere teşekkür etti.

SEYHAN’DA SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİMİZİ KURDUK

AK Parti’nin çok büyük aile olduğunu vurgulayan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Akan, “Danışma meclisi toplantılarımız bizim için çok önemlidir. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri’nin erkene alınması dolayısıyla, Danışma Meclisi Toplantımız bizim için büyük bir fırsat oldu. Seçim kararı alınınca ilk iş olarak hemen Seçim Koordinasyon Merkezimizi (SKM)  kurduk ve hızlı bir şekilde görev dağılımını yaptık. Tüm teşkilat birimlerimizle birlikte sandık yönetimi ve kurullarımızı ivedilikle tamamlayacağız” dedi.

MAZLUMLARIN SESİ, KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAĞIZ

Akan, planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştirecekleri çalışmalarda her zaman olduğu gibi mahalle başkanlarına çok büyük görevler düştüğünü dile getirerek “Yapılacak programları bölge başkanlarımıza da bildirdikten sonra il yöneticilerimizin katılımları ile hep birlikte tüm teşkilat mensuplarımızla beraber kapı kapı gezerek, hak yolunda olan davamızı vatandaşlarımıza anlatacağız. Mazlumların sesi, kimsesizlerin kimsesi olmak için çıktığımız bu zorlu yolda, bu güne kadar mahallelerde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı 24 Haziran’a kadar daha da hız vererek, kutlu davamızı anlatıp, inançla, yılmadan, ümitsizliğe düşmeden mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZI, BAŞKAN SEÇECEĞİZ

İki ay boyunca gece gündüz demeden işlerinden, güçlerinden fedakârlık edeceklerini söyleyen Akan, “Sivil toplum kuruluşlarımıza, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza ulaşarak, eline dokunmadığımız el, gönlüne değmediğimiz gönül olmayana kadar yılmadan çalışmalarımızı sürdürerek, gönülleri kazanacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Gönüllerden Gönüllere Köprü Kuracağız” ve inşallah Cumhurbaşkanımızı, Başkan seçeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR SEYBİS İLE TAKİP EDİLECEK

Akan, yeni oluşturdukları (SEYBİS) Seyhan Bilgi Sistemi sayesinde bölgelerindeki yapacakları bütün çalışmaları kolaylıkla buradan takip edeceklerine işaret ederek, bu sayede daha verimli çalışmalar yapacaklarını söyledi.

SEYHAN İLÇEMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ise, yaptığı konuşmada, 2019 Kasım Ay’ında yapılacak seçimlerin, 24 Haziran’a alınmasını hatırlatarak, “Milletimiz sandığa giderek tercihini ortaya koyacak. Teşkilat olarak bize düşen partimizin ve Cumhurbaşkanımızın hak ettiği oyu sandığa yansıtmak için gerekli tüm gayretimizi ortaya koymaktır. 24 Haziran seçimleri bizim için çok önemli, Seyhan ilçemiz bizim için çok önemli. Seyhan olmazsa, Adana olmaz. Seyhan’ın her zaman hedefleri büyüktür. İnşallah çalışmalarımızı daha da artırarak, 24 Haziran’da oy potansiyelimizi daha da yukarılara taşıyacağız” dedi.

ZAFER MİLLETİYLE KOL KOLA OLAN AK PARTİ’NİN OLACAKTIR

AK Parti Adana Milletvekili Fatmagül Demet Sarı da, Seyhan ilçe teşkilatının her zaman seçim olacakmış gibi sahada çalışmalarına devam ettiğini belirtip, “Seyhan’da yapılacak çalışmalar ve alacağımız oy potansiyeli Adana’nın kaderini belirleyecek. 2 ay inşallah tüm teşkilâtlarımızla çok çalışarak, bu işi bitireceğiz. Göreceksiniz ki, her seçim öncesi olduğu gibi zafer yine milletiyle kol kola olan AK Parti’nin olacaktır” şeklinde konuştu.

Büyük bir coşkuyla devam eden AK Parti Seyhan İlçe 93. Danışma Meclisi Toplantısı, kadın ve gençlik kolları başkanlarının bir selamlama konuşması yapmasının ardından, karşılıklı görüş alış verişiyle sürdü.