Ana Kademe ve Gençlik Kolları’nın ardından Kadın Kolları’na da katılımlar devam ediyor. İl ve ilçelerden gelen ve çoğunluğu kadınlardan oluşan kabalık grup, AK Parti’ye üye oldu. Aralarında gençlerin ve erkeklerin de bulunduğu grubu, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, beraberindeki Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, İl Başkan Yardımcısı Şerif Güler, Tufanbeyli İlçe Başkanı Kenan Birgin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.

Üyelik işlemlerinin ardından toplantı salonunda rozet takma töreni yapıldı. Yeni üyelere İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Belediye Başkanı Remzi Ergü, İl Başkan Yardımcısı Şerif Güler, İlçe Başkanı Kenan Birgin tarafından rozetleri takıldı.


‘HİZMET ODAKLI PARTİYİZ’

AK Parti’nin büyük bir dava olduğunu belirten İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, “AK Parti, 16 yıl boyunca bu ülkeye yapmış olduğu hizmetlerle bu milletin gönlüne taht kurmuş bir parti. Bizim partimiz milletine hizmeti hakka hizmet olarak gören bir partidir. Yapmış olduğu hizmetleri hep halkı özneye koyarak yapıyor.

Başka partiler oy kaygısıyla kadınların yanında olurken, bizim partimiz kadınları sadece oy potansiyeli olarak görmüyor. Çok şükür büyük bir partiyiz ve toplumun her kesine ulaşmaya çalışıyoruz” dedi.


‘DOĞRU YERDESİNİZ’

Belediye Başkanı Remzi Ergü yaptığı selamlama konuşmasında “Gerçekten gurur verici bir tablo. Bizler kurulduğu günden bu yana AK Parti içerisinde faaliyet yürütüyoruz. Zaman zaman parti üyesi, parti delegesi, bazen meclis üyesi, bazen sade bir parti gönüllüsü olarak, en sonunda belediye başkanı olarak büyük bir çatı altında bulunmaktan her zaman gurur duydum. Sizler de bu çatı altına gelerek doğru yere geldiniz. Hoş geldiniz” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şerif Güler de “2019’da çok önemli seçimler olacak. Hem yerel, hem genel seçimler. Çok çalışacağız, 16 yıldır ne yaptıysak, bundan sonra daha fazlasını yapmak için gayret edeceğiz” dedi.