AK Parti’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuru Zafer Kara tarafından yapılacak. AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk resmi startı verecek olması bakımından Zafer Kara dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Aynı zamanda 2001 yılında AK Parti kurucuları arasında da yer alan Zafer Kara, partinin değişik kademelerinde görevlerde bulunmuştu. Halen AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı olan Zafer Kara, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak resmi açıklamasını 24 Ekim Perşembe günü (yarın) saat 14.00’de İl Başkanlığı binasında gerçekleştirecek.

 

Perşembe günü adaylığını açıklayacak olan Zafer Kara, yaklaşık 10 gündür kolları sıvamış ilçe ve beldeleri gezmeye başlamıştı.

 

Teşkilatlardan aldığı olumlu tepkiler, gördüğü teveccüh ve sıcaklık Zafer Kara’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık düşünmesinin ne kadar isabetli olduğunu da göstermiş oldu.

 

Teşkilat mensubu partililer, “İnşaat Mühendisi olan Zafer Kara, açıklayacağı projelerle Adana’nın makûs talihini de değiştirecektir. Ancak yerli bir adayla Adana şehri AK Parti belediyeciliğiyle tanışabilir. Zafer Kara’nın teşkilatlarda yer alan biri olması, içimizden biri olması bizi sevindiren ve mutlu eden biri durum. Yolu açık olsun” diyerek kendisine desteklerini açıkça ortaya koydular.

 

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Zafer Kara ise, “Adanamız için zaten aklımda hep önemli projeler vardı. Bu projeleri uygulama fırsatı yakalamak istiyorum. İlçe ve beldelerimizi hızlı bir şekilde gezerek teşkilat mensuplarımızla temaslarda bulunduk ve hep olumlu tepkiler aldık. Buradan aldığımız güç ve cesaretle adaylığımızı 24 Ekim Perşembe günü yani yarın saat 14.00’de İl Başkanlığı binamızda açıklayacağız. Bu vesileyle partililerimizi ve basın mensuplarımızı AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımızı açıklayacağımız toplantıya davet ediyoruz” dedi.