Merkez Yüreğir İlçesi Kozan Yolu üzerindeki açılışa AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, milletvekili adayları, ilçe başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

  AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti 25’inci Dönem Adana Milletvekili Adayları Necdet Ünivar, Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık, Talip Küçükcan, Mehmet Şükrü Erdinç, Esra Yalvaç, Mehmet Can, Mustafa Çalışkan, Asuman Tekin, Kasım Pamuk, Mehmet Faruk Bozkurt, Ramazan Demir, Mehmet Ay, Hasan Berzan Toprak’ı tanıttı.

  Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Adana Milletvekili ve 25’inci Dönem Adayı Mehmet Şükrü Erdinç, AK Parti hükümetlerinin Adana’ya yaptığı yatırımlardan bahsetti. 13 yılda Adana’ya 17.5 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, “O yatırımların en büyüklerinden biri burada, Yüreğir’de yapılıyor. Bir milyar liralık yatırım. Şehir Hastanesi. Hemen oraya, yakın bir bölgeye 2 tane devasa, Türkiye’nin en büyük adliye saraylarını yapıyoruz. Bir tane değil 2 tane. Biri Bölge Adliyesi, diğeri Adana Adliye Sarayı. 2’sinin değeri 200 milyon lira. Devasa yatırımlar. Eğitimlerden, okullardan, adaletten, sağlıktan her alandan hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bizim derdimiz bu. Bakın 30 Mart’ta bir seçim geçirdik. Yüreğir’de AK Parti kazandı. Aslında AK Parti değil millet kazandı. Millet kazandığı için yatırımlar, burada AK Parti eliyle milletin hizmetine sunuluyor. Ama Seyhan’da, Çukurova’da, Sarıçam’da, Büyükşehir’de AK Parti kazanmadı. Aslında kazanmayan, kaybeden AK Parti değil. Kaybeden Adana. Hepiniz görüyorsunuz. Vatandaşa hizmet etmesi gerekenler, Yüreğir’e hizmet etmesi gereken Büyükşehir Belediyesi, Seyhan’a hizmet etmesi gerekenler, Çukurova’ya hizmet etmesi gerekenler, Adana’nın 15 ilçesine hizmet etmesi gerekenler nelerle uğraşıyorlar? Yok karnavallarla, yok festivallerle. Sizlerin parasını nerelere harcıyorlar. Ayrıca bir hadsizlik yapıyorlar. Sizin gönül adamınız, sizin en sevdiğiniz insan, Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar. Bu hadsizlere 7 Haziran’da haddini bildirmeye var mıyız? Hepinizden Allah sizden razı olsun.

Bu güzel günde, bu coşkulu günde, 14 aday arkadaşımızla birlikte, belediye başkanımız ve ilçe başkanlarımızla birlikte, heyecanımıza ortak olan tüm gönül dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.  

  Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı. Açılış kurdelesini, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekili adayları ile davetliler birlikte kesti.