Yüreğir’deki Serinevler Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasına,AK Parti Bursa Milletvekili  ve önceki dönem Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Adana İl Başkanı Fikret Yeni, AK Parti Hatay Milletvekili Ali Yeşildal, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Spor salonunun bahçesine standlar koyan milletvekili aday adayları, temayül yoklamasında oy kullanacak partililer için kendilerini tanıtan broşürler dağıttı. Kurulan standlarda ayrıca çay, meyve suyu, su, pasta gibi yiyecek ve içecekler ikram edildi.

İl ve ilçelerin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, meclis üyeleri ve mahalle başkanlarından oluşan 2 bin 100 kişi, 24 Haziran’da AK Parti Adana milletvekili aday listesinde hangi isimleri görmek istediklerini yazarak oy sandıklarına attı. 16 sandıkta kullanılan oylar, tasnif edilmeden genel merkeze gönderildi.

AK Parti Adana Milletvekili Aday Adaylığı için 38’i bayan toplam149 kişi başvurmuştu.