14 milletvekili adayını ilçenin girişinde karşılayan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e belediye meclis üyeleri, Ak Parti ilçe teşkilatı,  kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatları ile kalabalık bir partili grubu eşlik etti.

Ceyhan esnafını tek tek ziyaret eden TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Necdet Ünüvar, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekili adayları Necdet Ünüvar, Fatma Güldemet Sarı, Sadullah Kısacık, Talip Küçükcan, Mehmet Şükrü Erdinç, Esra Yalvaç, Mehmet Can Yüksek, Mustafa Çalışkan, Asuman Tekin, Kasım Pamuk, Mehmet Faruk Bozkurt, Ramazan Demir, Mehmet Ay ve Hasan Berzan Toprak, Ak parti ilçe başkanları 2015 genel seçimlerinde Ak parti’ye destek istedi.

Başkan Alemdar Öztürk, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’da da 14 milletvekili adayı ve tüm aday adayları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını dile getirerek:

 “ Sizlerin desteğiyle Ceyhan’da Belediye Başkanı seçildik. Görevimizin ilk gününden beri Ceyhan’ı Ankara ile buluşturup hizmete susayan ilçemizi iktidarımızın nimetleriyle buluşturduk. Bu anlamda özellikle kentsel dönüşüm ve toki ile ilçemizin çehresini değiştiriyoruz. Fiziki anlamda yürüttüğümüz asli görevlerimizin yanı sıra ilçemize kazandırılan Murat Göğebakan Kültür Merkezi ile sosyal ve kültürel aktivitelerin çıtası çok yükseldi. Yapımı devam eden Gençlik Merkezi özellikle gençlerimizin hizmetine girince büyük bir boşluk ortadan kalkmış olacaktır. 2 bin 400 öğrencimize eşit eğitim hakkı anlamında sağladığımız ücretsiz etüd merkezi, hayır çarşısı, camii ve ibadethanelerimizin düzenli olarak temizliği, daha yeşil bir Ceyhan için ‘160 bin hemşehrimize 160 bin fidan’ gibi hizmetlerimiz sizlerinden aldığımız güçle devam edecektir. İnanıyorum ki sevgili hemşehrilerimizin desteği ve Allah’ın izniyle tüm milletvekili adaylarımız, il ve ilçe teşkilatlarımızla, aday adayı arkadaşlarımızla ve partimize gönül veren vatandaşlarımızla birlik içersinde çalışıp Ak Parti’yi yeniden iktidara taşıyacağız.” diye konuştu.

 

AK Parti Adana 1. sıra adayı Necdet, Ünüvar ise konuşmasında AK Parti'nin 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde, Allah'ın izniyle halkın vereceği oylarla daha güçlü bir şekilde tek başına iktidar olacağını; seçilen Ak Parti milletvekili adaylarının da Adana’ya en iyi şekilde hizmet edeceğini ifade etti.
Konuşmaların ardından Ak parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, tüm ilçe başkanları ile birlikte Adana milletvekili adaylarını tek tek takdim etti.

 Daha sonra Ceyhan Belediyesi’nin,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri münasebetiyle 200 öğrenciyi tepeden tırnağa giydirdiği etkinliğe geçildi. Etkinlik çerçevesinde öğrencilere kırtasiye seti, kitap ve çeşitli hediyeler verilirken öğrenciler ise Şişme oyun parkında müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.