Seyhan İlçesi’ne bağlı Söğütlü, Zeytinli, Karakuyu, Gökçeler, Büyükdikili, Mekan ve Sarıhamzalı mahallelerinde Muhtarlar Ömer Gökçe, Cevdet Koç, Şadi Koç, Zekeriya Öztürk, Yusuf Ekinci, Cihan Genç ve Abdullah Argun'u ziyaret eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

“MUHTARLARIMIZ, EN BÜYÜK DESTEĞİ CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN GÖRDÜ”

Akan, muhtarlar ile yaptığı sohbette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara verdiği önemden bahsederek, “Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki düzenli olarak “Muhtarlar Buluşması” düzenleyerek, her seferinde muhtarlarımıza ayrı bir önem vermiştir. Muhtarlarımız, bugüne kadar en büyük desteği bizzat Cumhurbaşkanımızdan görmüştür” dedi.

“BÜYÜK DEVLET OLMA VİZYONU, YERELDE BAŞLAR”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Büyük devlet olma vizyonu, en başta yerelde başlar. Mahallelerimizin ufkuyla, istikametiyle ülkenin ufku ve istikameti aynı yönde olmazsa biz sağlıklı bir büyüme gerçekleştiremeyiz” sözünü hatırlatan Akan, bu çerçevede muhtarlarla olan işbirliğinin önemine işaret etti.

“KAZANAN TÜRKİYE OLACAKTIR”

Akan, vatandaşların da bulunduğu muhtarlar ziyaretinde 24 Haziran’da yapılacak seçimlerin Türkiye açısından önemine değinerek, “Milletiyle omuz omuza olan AK Parti, bu seçimden büyük bir zaferle çıkacaktır. Kazanan yine Türkiye olacaktır” diye konuştu.

 TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDU

 Sarıhamzalı Mahalle ziyaretinde taziye katılan Akan, vefat eden mahalle sakininin yakınlarına baş sağlığı temennisinde bulunarak, Allah’tan sabır diledi.