VATANDAŞLARI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ

Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) faaliyetleri kapsamınsa Hürriyet, Dumlupınar ve Türkocağı Mahallelerinde vatandaşları evlerinde ziyaret eden AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Akan, Türkiye’ye çağ atlatacak gücün AK Parti olduğu söyledi.

MİLLETİMİZİN HUZUR VE REFAHI İÇİN DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Akan, Türkiye’nin yakın döneminde yaşanan sorunlardan bahsederek, “Ülkemizin içi ve dış sorunları olduğu doğrudur. Ancak AK Parti’yi kuran millet, ülkede yaşanan tüm sorunlardan artık bunalmıştı. Hatırlayın, hastanelerde yaşanan, insanlığa yakışmayan tavır ve davranışlar vardı. Sosyal güvencesi olmayan hastaneye gidemez, tedavi olmazdı. Acil olarak hastaneye giden vatandaşlarımız vefat ettiklerinde, masrafları ödeyecek parası olmadığı için, ya cenazeyi rehin tuttular yada yakınlarına senet yaptılar. Vatandaşın acısı var, acısına mı yansın, yoksulluğa mı yansın. AK Parti, tüm sorunları aşmış borcu olmayan hükümet devralmadı. Vatandaşına borçlu bir hükümet devraldı. Çok çabuk unutuyoruz. AK Parti hükümetleri Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetler gerçekleştirdi” diye konuştu.

AK HİZMETLERİ ANLATTI

AK Parti’nin yaptığı bazı hizmetlere değinen Akan, “Bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızın huzurevlerine bırakılmaması, kendi evlerinde aileleri tarafından bakılıp, korunması için evde bakım parası, engelli çocukların desteklenme gibi bir çok alanda nakdi yardımlar yapılmaktadır. Bırakınız devlet yöneticilerini, ekonomistleri, vatandaşlarımız hatta çocuklarımız dahi devletleri borç pataklığına mahkum eden Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) adını ezberlemişti. İMF ile yatıyor İMF ile kalkıyorduk. Bugün çok şükür, eski hükümetlerin borcunu ödemiş, para kaynaklarını vatandaşlarına aktaran bir AK Parti hükümeti var. Daha güçlü bir Türkiye için yapacak çok işimiz var” şeklinde konuştu.

Akan,vatandaşları ziyaret etmesinin ardından, mahallede bulunan esnafları da ziyaret edip, sohbet ederek, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler dolayısıyla destek istedi.