İki ayrı iftar yemeği düzenleyen Hasan Bağış, ilk iftarda AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Birkaç gün sonra ise ilçeye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarları ile birlikte iftar açtı.

 

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde İmamoğlu ilçesine Belediye Başkanı olmak için yola çıktığını ifade eden iş adamı Hasan Bağış, verdiği iftar yemeklerinde AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

 

İmamoğlu ilçesindeki bir restoranda verilen iftar yemeğine AK Parti İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer, AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, Köy ve Mahalle Muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

İftar yemeklerinde konuşan Hasan Bağış, "Bu iftar yemekleri vesilesiyle sizlerle bir arada olma sebebimiz, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde İmamoğlu ilçemizden aday adayı olduğumu açıklamak ve müracaat etmektir. Hedefimiz belediyeyi tekrar AK Partimize kazandırmaktır. Kişilere takılmadan bir yarış içinde olacağım. Önemli olan belediyeye AK Parti bayrağını dikmektir. Teşkilatımızı adaylığım konusunda bilgilendirmek ve ön görüşmeler yapmak üzere bu yemekleri organize ettik. Ana hedefimiz İmamoğlu ilçemize en iyi hizmeti vermektir. Bu hizmet kervanında muhtarlara da görev düşmektedir. Artık eğitimli ve kültürlü insanların İmamoğlu’na hizmet etmesi lazım. Yeni çıkan Büyükşehir yasası ile ilçemiz Büyükşehir Belediyesinden hizmet alacak. Burada önemli olan ise koordineyi sağlamaktır” dedi.

 

MUHTARLARDAN TAM DESTEK

İkinci iftar yemeğine katılan Köy ve Mahalle Muhtarları ise, “Sizi tanıyoruz. Daha önceki il yönetimindeyken İmamoğlu’na yaptığınız hizmetleri de biliyoruz. Bizim gözümüzde ayrıca tarafsız bir adaysınız” diye konuştular.