Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ve Yürütme Kurulu üyeleri, Adanalı gazetecilerle ‘Gazeteciler Bayramı’ bahanesiyle sabah kahvaltısında bir araya gelip, hoş ve samimi bir sohbet ortamının oluşmasını sağladılar.

 

Kahvaltının amacının sadece basınla sohbet ve tanışmak olduğunu kaydeden Karaköse, Yürütme Kurulu üyelerinden sırayla kendilerini tanıtmalarını da istedi. AK Partili kadınlardan sonra gazetecilerde kendilerini tanıttılar ve özgeçmişlerinden bahsettiler.

 

 İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, gazetecilik mesleğinin günümüzün en hareketli ve en fedakârlık gerektiren mesleklerden biri olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, gazeteciliğin içinde yaşadığımız güncel hayatın aydınlatılmasında ve toplumun bilgilendirilmesinde, demokrasinin güçlü ve sağlam temeller üzerine oturtulmasında,

fikir ve düşünce hürriyetinin geliştirilmesinde önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

 

Başkan Karaköse kahvaltılı toplantıda yaptığı konuşmada sözlerine şöyle devam etti;

“Zor şartlarda mesleklerini yerine getiren, insanımızın gözü ve kulağı olan, idarecilerin ufuklarına ufuk katma noktasında hatırlatıcı, bilgilendirici ve araştırıcı katkılar sunan tüm medya mensuplarının özverili çalışmalarını takdir ediyoruz.

Gazetecilik mesleği, ülkemizin aydınlık yarınları ve milletimizin menfaati doğrultusunda ilkeli doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtan önemli bir görevdir.

Adana’mızın daha müreffeh yarınlara ulaşmasında gazetecilerin kamuoyu oluşturma ve hizmet noktasında öne çektikleri haberlerle yardımcı olma görevini en iyi şekilde yerine getirdiği inancımız tamdır.”

 

Başkan Emine Karaköse ve Yürütme Kurulu üyeleri kahvaltıya katılan gazetecilere kırmızı güller vermeyi ihmal etmediler.