Karaisalı AK Parti İlçe binasında gerçekleşen ve AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici’nin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan İş Adamı Kadir Günaltın, “Doğduğum, büyüdüğüm, havasını kokladığım, huzuru gördüğüm ama iyi yönetilmediğinden emin olduğum cennet Karaisalı’nıza hizmet etmek amacıyla önümüzdeki  yerel seçimlerde, bir parçası olmaktan onur duyduğum AK Parti’den Belediye Başkan A. Adaylığı'mı açıklamaktan gurur duyuyorum” dedi.

“MİLLETİN DESTEĞİ VE TEŞVİĞİ İLE ADAY ADAYI OLDUM”

Millete hizmet etmek istediğini ve bunun heyecanını yaşadığını anlatan Turizmci- İş Adamı Kadir Günaltın yoğun katılımın olduğu Aday Adaylığı açıklama toplantısında şunları söyledi;

“Bu karar birkaç günde alınmıs bir karar değildir. 1 yılı aşkın bir sürenin sonunda, farklı ortamlarda, partili veya partisiz birçok insandan aldığım olumlu, sıcak, teşvik edici mesajlar hesap, hırs ve ihtiras içermemektedir, gelecekte de içermeyecektir. Bu göreve  Karaisalı’nın hep daha fazlasını hak ettiğinî düşündüğüm için, Karaisalılar’a daha iyi hizmetler sunabileceğime inandığım için talip oluyorum. Beni bu özel günümde yalnız bırakmayan başta ilçe başkanımız sn.Mustafa Ekici ye,Kıymetli Muhtarlarımıza ve Değerlî Dostlarıma Teşekkürü bir borç bilir Saygılar sunarım”

Konuşmanın ardından Kadir Günaltın Aday Adaylığı başvurusunu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Ekici’ye teslim etti.