AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, yaklaşan ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla kadınların gününü kutlayıp, sorunlarını dinledi.
Önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki huzur evine ziyaret eden Başkan Şahin Çetin, burada kalan kadınların ellerini öpüp, papatya ve karanfil vererek kadınlar gününü kutladı. Başkan Şahin Çetin, kadınlarla bir süre de sohbet etti. Hayli duygulu anların yaşandığı ziyarette, kadınlar “Kadın olduğumuzu unutmuştuk. Bize çiçek verip günümüzü kutlayarak tekrar kadın olduğumuzu hatırlattınız” diyerek latife yaptılar.
Başkan Şahin Çetin, huzur evinde çalışan bayanları da unutmadı, onlara da çiçek vererek günlerini kutladı.
Beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ev ve işyerlerini de ziyaret eden Başkan Şahin Çetin, evinde ve işyerinde çalışan kadınlara çiçek vererek kadınlar gününü kutladı.

Kadınlar gününün sadece bir günle sınırlandırılmaması gerektiğini belirten Başkan Şahin Çetin, “Kadınlarımız, doğumdan ölüme kadar yaşamımızın her anında varlıkları ile ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemiyor. Eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerinde sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızdır. Kadınlar, hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir.

Hükümetimiz de, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız aracılığıyla kadınlarımıza pozitif ayırımcılık yapmış ve hak ettikleri değeri vermiştir” dedi.