Bir işyerinin bahçesinde düzenlenen açık hava toplantısına AK Parti İl  Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hıdır Bahçe, Çukurova İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, İl koordinatörü Hacer Ceylan, Başkan Yardımcısı Serhan Güngör ve Yönetim Kurulu üyesi Şadiye Çilingir  hazır bulundu. 

Toplantı akşam saatlerinde havanın yağışlı ve rüzgarlı olmasına rağmen yaklaşık 100  kişi katıldı. Sohbetlerin edildiği mahalle sorunlarının dinlendiği toplantıda vatandaşlar tek tek sıkıntılarını partililerle paylaştı.  

 

HALKIN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ

 

İl Başkan yardımcısı Hıdır Bahçe, AK Parti’nin icraatlarını anlatırken, “Türkiye de 10 yılda çok şeyler değişti ve değişmeye devam edecek” dedi. Bahçe, seçim çalışmalarını halkla iç içe sürdüreceklerini dile getirirken, hem sorunların tespiti hem de çözümü noktasında halkın görüşlerine başvuracaklarını kaydetti.

İlçe Başkanı Ramazan Çırak’ da mahalle toplantılarıyla vatandaşları dinleme ve onlara bilgi verme imkanı bulduklarını söyledi. Çırak, “ Sizlerin bizlere iletmek istedikleri sorunları hiçbir aracı olmadan direk olarak bizlere anlatma fırsatı buluyorsunuz. Hem kendimiz açısından, hem de  mahalledeki vatandaşlarımız açısında son derece yararlı bir toplantılar oluyor. Bizler parti olarak, Çukurova ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için çalışıyoruz. Ben, özellikle bu toplantıyı organize eden  Yönetim Kurulu üyemiz Şadiye Çilingir’e  teşekkür ediyorum” dedi.