1 Kasım Genel Seçimleri’ne kısa bir süre kalırken, halkın AK Parti’ye olan teveccühü de artıyor. AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda yapılan katılım töreninde konuşan Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, “Bugün 1 Kasım Genel Seçimleri’ne doğru giderken, hizmet aşkıyla yola çıkmış AK Kadrolara, birbirinden değerli ve kıymetli kardeşlerimizin katılması, bizleri çok memnun ediyor. Bu katılımlarla birlikte AK Parti gücünü güç katıyor. Heyecanına heyecan katıyor. 1 Kasım’a doğru giderken aramıza katılan kardeşlerimize kucak açıyoruz. Hep beraber bu yolda ilerliyoruz. Elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk. Çünkü mesele, memleket meselesi. Mesele, Türkiye meselesi. Mesele, hepimizin meselesi. İnşallah 1 Kasım Seçimleri sonrasında memleketimiz, milletimiz, birlik beraberlik, huzur dolu günlere kavuşur” dedi.  
  ‘GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’

  İl Başkanı Fikret Yeni de, “Bugün partimize üye olarak katılan arkadaşlarımızın her biri gerçekten onurlu bir davranış ortaya koydular. Her biri, bu milletin geleceği adına taş üstüne taş koymaya çalışanlar gibi, bizler gibi, kendileri de ‘Bir tuğla da bizim olsun, bir tuğla da biz koyalım’ diyerek aramıza geldiler” dedi. 
  Türkiye üzerinde ciddi oyunlar oynanmaya çalışıldığını belirten Başkan Fikret Yeni, “Oynanan oyunları hep beraber görüyoruz. Onun için, bundan öncekinden çok daha fazla omuz omuza vererek geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

  ‘BİZ DE VARIZ’
  Ülkenin içinde bulunduğu durumu görerek AK Parti’ye geldiklerini belirten Eyüp Dilbaz da konuşmasında şunları anlattı:

  “Gün bir çatı altında toplanma günüdür. AK Parti çatısı altında toplanmaya karar aldım. Bunun birçok sebepleri var. AK Parti’nin dediği gibi ‘Sen, ben yok. Türkiye var’. Eğer Türkiye varsa, biz de varız. Ve nefsimizi bir kenara koyup ortaya çıktık. Biz taşın altına elimizi koyuyoruz. Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak karanlıklar aydınlığa çıkmayacak. Nasıl aydınlığa çıkacak karanlıklar? Herkes nefsini bir kenara koysun ve bu ülke için bir çatı altında toplansın. Ben herkese bu konuda çağrıda bulunuyorum.

Ülkemizde gençleri ‘Sen bucusun, şucusun’ diyerek birbirlerine düşürüyorlar. Şu anda her taraftan, her düşünceden insanların kanları akmaya başladı. Biz artık buna dur demeliyiz. Ve bu çatı altında durmaya karar verdik. Çünkü baktığımız zaman etnik ayrımı yapmayan tek yer burası.”

  ‘SİYASİ TERCİHLERİNİ DEĞİŞTİRDİLER’

  AK Parti Adana İl Başkanlığı’nda dün yapılan katılım töreninde konuşan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer de “Yeni aydınlık ve güçlü Türkiye yolunda bundan sonraki süreçte ‘Bizler de varız’ diyen çok değerli vatandaşlarımız, kardeşlerimiz aramıza katıldı. Bundan önce siyasi tercihini başka partilerden yana kullanmış arkadaşlarımız partimize üye olarak aramıza katıldılar” şeklinde konuştu. 
  AK Parti’ye üye olan vatandaşlara parti yöneticileri tarafından rozet takıldı.