Adaylığı açıklandığı günden bu yana Seyhan’ın tüm mahalle ve sokaklarını adım adım gezerek vatandaşlarla kucaklaşan Akay, Adana’da iz bırakan isimleri ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. CHP’li Akay, bu kapsamda Adana Anakent eski Belediye Başkanı Selahattin Çolak’a nezaket ziyaretinde bulunarak, güncel konularda görüş alışverişinde bulundu.

“AKAY’A DESTEK OLMALARINI İSTİYORUM”

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Selahattin Çolak, Akif Akay’ın, Adana’da 500 yıllık mazisi bulunan bir ailenin ferdi olduğunu vurguladı. Çolak, Akay ailesinin iş ve özel yaşamlarıyla bu kente büyük hizmetleri bulunduğuna dikkat çekerek, “Akif Kemal Akay, CHP saflarında bugüne kadar her kademede görev almış başarılı ve saygıdeğer bir kardeşimizdir. Kendisini bütün kalbimle destekliyor ve başarılı olmasını istiyorum. Beni seven ve bana inanan Seyhan’da yaşayan tüm hemşehrilerimin Sayın Akif Akay’a destek olmasını istiyorum” diye konuştu.

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay da, Adana Anakent eski Belediye Başkanı Selahattin Çolak’a kendisine gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.