Yalçın Akyol’un CHP’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı olması halinde Seyhan Belediyesini fark atarak alabileceğini belirten CHP’liler’’Yalçın Akyol Seyhan Belediyesini kurucu başkanı. Çağdaş belediyeciliği başkanlığı süresinde tam anlamıyla uygulayan bir başkan olmuştu. Biz geçmişte emeğe saygılı bir başkan olarak yeniden Seyhan Belediyesinin başkanı olarak görmek istiyoruz’ diyerek CHP yöneticilerinden Akyol’u başkan adayı olarak açıklamalarını bekliyoruz’’diyorlar.

 

 

CHP Seyhan Belediye Başkan aday adayı Yalçın Akyol ise yaptığı açıklamada " Toplumun her kesiminden gelen desteğe çok teşekkür ediyorum, ama halkımızda biliyor ki, biz ilk göreve geldiğimizde oturacak bir sandalyemiz bile yoktu. Ama yılmadık, Seyhanlı'ya verdiğimiz hizmet sözünü yerine getirebilmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Mavi marketleri kurduk ve kültür şenlikleri düzenledik. Şimdi bakıyoruz Seyhan Belediyesi Seyhanlı'ya hizmet vermeyi bırakın halkın sorunlarını bile dinlemiyor. Seyhan biliyorsunuz ikiye ayrıldı Seyhan ve Çukurova olarak. Seyhan Belediyesi'nin bütçesi Çukurova'nın bütçesinin iki katı.  Ama gelin görün ki ne hizmet var ne de bir çaba var. Peki, ben buradan soruyorum. Seyhan Belediyesi'nin bu paraları nereye gidiyor" diye konuştu.

VATANDAŞIN 10 YILI AZİMLE ÇALINDI

Seyhan Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Yalçın Akyol, Seyhanlı vatandaşların azimle 10 yılının çalındığını kaydeden Akyol, sözlerini şöyle sürdürdü: "Üzülerek şunu belirtmek isterim ki Seyhanlı vatandaşlarımın azimle 10 yılı çalınmıştır. Buradan söz veriyorum. Aday olup seçimi kazandığım günden itibaren hem çalınan 10 yılı hem de AKP'nin balonunu patlatacağım. Seyhanlı bizim dönemimizde olduğu gibi tekrar hizmet atağına geçecektir. Şimdi bakıyorsunuz kentsel dönüşüm yaptıklarını iddia ediyorlar. Bu tamamen yalan. Kentsel dönüşüm değil rantsal dönüşüm yapıyorlar. Biz buna da son vereceğiz. Belediyecilik demek kaldırım ve yol yapmak demek değildir. Zaten bu görevler belediyenin asli görevleridir. Biz göreve geldiğimizde kültür şenliklerini tekrar başlatacağız. Yaptığımız kültür etkinlikleri ile bırakın Seyhan'ın Türkiye'de çok büyük ses getireceğiz".

BELEDİYEYİ GENÇLERLE YÖNETECEĞİZ

Yalçın Akyol yaptığı açıklamada; gençlere de değinerek gençler için çok büyük projelerinin olduğunu, seçildikleri andan itibaren bu projelerle gençlerin önünü açacaklarını belirtti. Akyol, "Belediyelere bakıyorsunuz gençlerimizle ilgili hiçbir projeleri yok. Göstermelik bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bizim gençlerimizle ilgili çok büyük projelerimiz var. Buradan şunun sözünü vermek istiyorum. Seyhan Belediyesi'ni gençlerimizle birlikte yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.