MHP Sarıçam Belediye Başkan adayı olmak için planlı bir seçim çalışması yürüten Ramazan Akyürek, seçim ekibi içerisinden çeşitli kurullar oluşturdu. Proje teknik detaylandırma, toplantı organizasyonu, hitap edilen toplumda algı oluşturma, ilan ve reklamları seçmene ulaştırma, belde ve köy koordinasyonu, gençlik ve kadın kurullarından oluşan dev bir komisyon kuran Akyürek,  siyasi çalışmalar için iki aşamalı yol haritası çizdiğini belirtti. Birinci hedefin Sarıçamlının gönlüne girerek MHP adayı olmak, ikinci olarak MHP adayı olması halinde başkan olmak olduğunu söyledi. Akyürek Sarıçam belediye başkanı olması halinde gerçekleştireceği projeler ile Sarıçam’da tarih yazacağını iddia etti.
SARIÇAM ALTIN DÖNEMİNİ YAŞAYACAK
Adana ve Sarıçam’ın önemli isimlerinin yanında Muhtarlarında olduğu toplantıda MHP Sarıçam Belediye Başkan A. Adayı Ramazan Akyürek,  Sarıçam İlçesi için çok iyi projeler hazırladıklarını bu projelerin uygulandığı takdirde İlçenin makus talihinin geride kalacağını dile getirdi. Akyürek’’ Sarıçam İçin çok deneyimli bir ekip kurduk. Ben ve ekibim İlçemiz için çok önemli projeler hazırladık, bu projeler hayata geçtiği taktirde Sarıçam Adana’nın bir numaralı ilçesi haline gelecek. Biliyorsunuz ben sizin içinizden biriyim, sizin sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum.  Benim amacım, doğru insanlarla doğru yolda buluşmak ve Sarıçam’a hizmet etmektir. Şu anda Partimden Aday Adayıyım ,eğer Aday olursam sizinle bu yolda yürümekten şeref duyacağım ‘’diye konuştu. Ramazan Akyürek Muhtarların çok önemli misyona sahip olduklarını ve hazırladıkları projeleri muhtarlar ile hayata geçireceklerine vurgu yaptı.
 
SARIÇAM 24 SAAT YAŞAMALI
 
Toplantıda bir konuşma yapan MHP Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Akyürek, “ Siyasetle ilgilenmeyen duyarlı ve aydın vatandaşların kaderi bilgisiz yöneticiler tarafından idare edilmektir. Bu şuurla hizmetin en etkili yolu olan siyasete dahil olmak elzemdir. Bu nedenle aday oldum. Kendimi her yönden başkanlığa hazır olarak gördüğüm için bu meşakkatli yola çıktım. Bana destek veren sizlerle beraber arı ve güzel hedeflere yürümeye azimliyim. Sarıçam’ı layık olduğu hizmetlere kavuşturmak için adayım, ilçemi yılların ihmalinden kurtarmak için adayım, Sarıçam’ı 24 saat yaşatmak ve Sarıçam belediyesini 24 saat hizmet veren kurum yapmak için adayım, Sarıçam’ı kendi evimden daha titiz ve özenle güzelleştirmek için adayım, İnsan odaklı hizmet anlayışımı gerçekleştirmek için adayım, Sarıçam’ı Sarıçamlılarla beraber yönetmek için adayım” Dedi.
MUTLU GELECEĞE BERABERCE YÜRÜYECEĞİZ
Yapılan yemekli toplantıdan sonra kanaat önderleri ve muhtarlarla tek tek ilgilenen MHP Sarıçam Belediye Başkan A.Adayı Ramazan Akyürek, Sarıçam kentinin de Sarıçam belediyesinin de tüm sorunlarını tek tek masaya yatırdığını ve çözümü konusunda çalışmalar başlattığını söyleyen Akyürek, Sarıçam sakinlerinin beklediği ve layık olduğu hizmetleri alamadığını, muhtarların çok zor koşullarda görev yaptığını söyleyerek seçildiği takdirde el ele vererek bu sorunları altından hep birlikte kalkacaklarını ifade etti.  Katılımcılar toplantı sonrası çok memnun olduklarını ve  Akyürek’in Sarıçam’ı hak ettiği yere getireceğine inançlarının tam olduğunu söylediler. Sarıçamlılar, ’’ Biz Ramazan Akyürek’i tanıyoruz, o bizim içimizden çıkmış birisidir. Ve bizim sıkıntılarımızı en iyi o anlar ve en iyi o çözüme kavuşturur. Aday olduğu taktirde Ramazan Akyürek’e tam destek olacağımızdan kimsenin şüphesi olması’’ ifadelerini kullandılar. Toplantı sonrası katılımcılarla toplu fotoğraf çektiren MHP Sarıçam Belediye Başkan A. Adayı Ramazan Akyürek birlik mesajı verdi