Son olarak aynı gün Şahintepe mahallesi ve İncirlik beldesinde toplantı düzenleyen Akyürek, “Sorunlar ne kadar büyük olursa olsun korkmuyoruz. Çünkü Sarıçamlının tüm sorunlarını çözmeye yetecek kadar bilgi, birikim, inanç ve kararlılığa sahip olduğumuzun farkındayız. Ben ve ekibim Sarıçam ilçesinin mevcut sıkıntılarına çare bulmayı bir vazife olarak görmeye ilaveten bu sorunlarla mücadele etmeyi bir keyif haline getirmeye yeminlidir” Dedi.

Akyürek İncirlik’teki konuşmasında ise “Komşumuz Suriye’den İncirlik’e düşmesi muhtemel bombaların tehdidi bölgemizi ürkütmektedir. Bizim olmayan, bizim bağımsızlığımızı ve toprak bütünlüğümüzü tehdit etmeyen bir durumda ülke topraklarımızın ve vatandaşlarımızın birtakım tehditlere maruz bırakılması büyük bir dış politika hatasıdır. Devletimizi yönetenler bir an önce ilçemizi ve ülkemizi bu tehditten arındırmalıdır” Dedi.

MHP Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Akyürek, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hazırladığı planlama dahilinde seçim kampanyasını yürüten Akyürek, yaptığı nokta ziyaretlerinin sayısını artırmanın yanında davet edildiği toplantılarda kalabalık gruplarca ilgi ile karşılanıyor.

Yaptığı ziyaretlerde partisi MHP’nin yerel idareler konusundaki düşünce ve projelerini anlatan Akyürek, vatandaşların sıkıntılarını da yerinde tespit ederek bu sıkıntıların çözümü konusunda üretilecek projelerin alt yapısını oluşturuyor.

Aynı gün İncirlik beldesi ve Şahintepe mahallesinde iki büyük toplantı düzenleyerek Yerel idarelerin ilçede yerleşik vatandaşların öncelikli sorunlarını tespit ederek planlama yapması gerektiğinin işaret eden MHP Sarıçam Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Akyürek, “ Sarıçamlı hemşerilerimizin görünen görünmeyen tüm toplumsal ve bireysel sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Biz olaya bu açıdan bakıyoruz. Onların kentsel ve beşeri problemlerini tespit ederek çözüm yollarını aramayı asli görev kabul ederek yola çıktık. Sorunlar ne kadar büyük olursa olsun korkmuyoruz. Çünkü Sarıçamlının tüm sorunlarını çözmeye yetecek kadar bilgi, birikim, inanç ve kararlılığa sahip olduğumuzun farkındayız. Ben ve ekibim Sarıçam ilçesinin mevcut sıkıntılarına çare bulmayı bir vazife olarak görmeye ilaveten bu sorunlarla mücadele etmeyi bir keyif haline getirmeye yeminlidir. Sarıçamlı bize vereceği yetkiyle kendilerine yürekten bağlı ve kendilerine hizmet etmeyi bir aşk şeklinde gören bir yerel idare anlayışına kavuşacaktır”. Şeklinde konuştu.

İncirlik bölgesinin komşularımızla aramızda çıkacak en küçük savaşta bile ilk hedeflerden birisi olacağına dikkat çeken Akyürek, “ Başkalarının çıkarına olacak bir savaşta tek bir vatandaşımızın bile burnu kanarsa bunun vebali büyük olacaktır. Komşumuz Suriye’den İncirlik’e düşmesi muhtemel bombaların tehdidi bölgemizi ürkütmektedir. Bizim olmayan, bizim bağımsızlığımızı ve toprak bütünlüğümüzü tehdit etmeyen bir durumda ülke topraklarımızın ve vatandaşlarımızın birtakım tehditlere maruz bırakılması büyük bir dış politika hatasıdır. Devletimizi yönetenler bir an önce ilçemizi ve ülkemizi bu tehditten arındırmalıdır” Dedi.