Ceyhan Belediye binasında 09.00’da başlayan Halk Günü’nde Başkan Alemdar Öztürk, vatandaşların istek, temenni ve şikâyetlerini dinledi.

Büyük ilgi gösterilen Halk Günü Toplantısı’na ilçenin değişik mahallerinden gelen vatandaşlar katıldı. Haftada bir Çarşamba günleri halkla iç içe; onlarla yüz yüze görüşmekten dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Alemdar Öztürk,  vatandaşlardan gelen farklı istek, temenni ve şikâyetleri dinledi.

 

Konuyla ilgili olarak konuşan Alemdar Öztürk,

” Vatandaşlarımızla buluştuğumuz halk günlerinde, halkımızın fikir ve önerileri, istek ve şikâyetleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız özgürce, demokratik bir şekilde düşüncelerini bizlerle paylaşıyor. Onlardan gelen farklı görüş, talep ve şikâyetleri bir bir değerlendirerek çözüm yollarını arıyoruz.” dedi.

 

Halk günleri toplantısına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar ise “Allah başkanımızdan razı olsun. Kendisiyle ve diğer belediye yetkilileri ile yüz yüze görüşüp sıkıntılarımızı ve görüşlerimizi rahatlıkla iletebiliyoruz. Bu uygulamadan dolayı kendisine çok teşekkür ederiz.” dedi.