Ceyhanlı iş adamlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya gelen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan’ın geleceği için özellikle Ceyhanlı işadamlarının yatırım konusunda öncülük yapması gerektiğine inandığını söyledi.  Başkan Öztürk Ceyhan’ın, gelecekte Türkiye’nin en önemli enerji üssü olacağını, bu yüzden yatırımlarla birlikte ilçenin büyük bir gelişme göstereceğini ifade

CEYHAN-Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, İstanbul’da Ceyhanlı işadamları ile bir araya gelerek Ceyhan’ın geleceği ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Ceyhanlı iş adamlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya gelen Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan’ın geleceği için özellikle Ceyhanlı işadamlarının yatırım konusunda öncülük yapması gerektiğine inandığını söyledi.

Ceyhan’ın, gelecekte Türkiye’nin en önemli enerji üssü olacağını, bu yüzden yatırımlarla birlikte ilçenin büyük bir gelişme göstereceğini ifade eden Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhanlı işadamlarımızın ilçemize gelecek olan yatırımlara öncülük etmesi oldukça önem taşıyor. Ben sayın işadamlarımızın bu konuda hassas davranacaklarına da inanıyorum. Bizlerle birlikte Ceyhan için ‘neler yapabiliriz’ diye çaba sarf ettikleri için kendilerine tüm hemşerilerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
İstişare toplantısına İstanbul’daki Ceyhanlılar Derneği üyesi Ceyhanlı işadamlarından Ali Avcı, Namık Ekinci, M.Sungur Bursa, Mustafa Ayverdi, Mehmet Bas, Nizami Yürüktümen, A.Çetin Önder, Muammer Altuğ, Okan Bahşiş ve Murat Gezici ile diğer konuklar katıldı.