Eczacı Bahattin-Sevinç Erdinç Fen Lisesi’nde düzenlenen konferansta öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, onlarla sohbet edip sordukları sorulara da içtenlikle cevap verdi.

Dünyaya bakıldığında siyaset yaşının artık daha genç yaşlara indiğinin görüldüğünü belirten Alemdar Öztürk, her konuda olduğu gibi bu açıdan gençleri çok önemsediklerini söyledi.

 Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “ geleceğimizin teminatı olarak siz sevgili öğrencilerin çok fazla sorumluluğunuz var. İlk olarak kendinize hedefler belirleyeceksiniz. Bu hedeflerinize ulaşmak için dürüst bir şekilde çok çalışacaksınız. Derslerinize önem vermenin yanında dünyayı da yakından takip eden, sürekli okuyan, kendini geliştiren, önyargısız bireyler olmalısınız. Sevgi, saygı ve dostluğu en üst düzeyde tutmalı, geleceğe hep umutla bakmalısınız. Allah’ın izniyle başarıya ulaşmanız için çalışmaktan vazgeçmeden, pozitif düşünceler eşliğinde, mücadele ruhu ile çok çalışıp hedeflerinize ulaşacağınıza inanıyorum. ” diye konuştu.

İstikbalin yeni Türkiye’sini kuracak olan geleceğin teminatı olan gençlerin kendi tarihini iyi öğrenip, ondan ders çıkarması gerektiğine de değinen Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Hüseyin Nihal Atsız’ın ‘Geri Gelen Mektup’ isimli şiirini okudu.