Belediyenin çalışmaları, önümüzdeki 5 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal kültürel aktiviteler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün 23 Nisan’da çocuklar için Midilli atlarının Ceyhan’a getirileceği müjdesine de çok sevindi.

Minik öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,  öğrencilere Belediye ve Belediyecilik hakkında bilgi verdi.

Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Alemdar Öztürk “ göreve geldiğimizden beri siz sevgili öğrencilerimizi için çeşitli kültürel sosyal, sportif ve sanatsal faaliyetlerde bulunuyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğümüzle yaptığımız protokolle okullardaki fiziksel ihtiyaçları karşılamaya yönelik çalışmalarda bulunuyoruz. Ekonomik durum iyi olmayan 2 bin 400 öğrenciye ücretsiz etüt hizmeti sunuyoruz. Tüm amacımız sizlerin daha iyi yetişmesi; önce kendine sonra ailesine, ülkesine ve milletine faydalı birer insan olmasıdır. Sizlere düşen ise daha çok çalışıp bu hedeflere ulaşmaktır.” diye konuştu

Ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, öğrencilere çeşitli kitaplar armağan etti.