MHP Adana Milletvekili Adayı Ali Aydın, Türkiye'de yaşanan istikrar sorununun MHP ile aşılacağını belirterek, 7 Haziran'da MHP'nin iktidara gelebilmesi için tüm vatandaşları 3 hilal çatısı altına davet etti.
Yörük Ali Paşa olarak nam salan MHP Adana Milletvekili Adayı Ali Aydın, ülkenin ve Adana'nın içinde bulunduğu kısır döngüden kurtulabilmesi için MHP iradesine ve idaresine ihtiyaç olduğunu ve iktidara gelme zamanının geldiğini belirterek, Adanalı hemşerilerimi MHP çatısı altında buluşmaya çağırdı. MHP'nin, ülkenin bel kemiği olduğunu ve tek başına iktidara gelmesi halinde, Türkiye'nin ufkunun açılacağını belirten Ali Aydın, "Ülkemiz üzerinde bir takım oyunlar oynanmaktadır. Bu oyun ancak MHP iktidarı ile bozulabilir. Sizleri bu oyunu bozmaya, daha güçlü bir Türkiye'nin çatısını oluşturmaya davet ediyorum" dedi.


"TOROSLAR'DA 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ"
31 Mart 2014 yerel seçimlerinde MHP'nin, halkın teveccühü ile Adana'da tarih yazdığına dikkat çeken Ali Aydın, "Partimizin adının verildiği yer olan Adana'mızda, ülkemize ve kentimize yakışır bir seçim geçireceğimize inanıyorum. Her geçen gün geriye giden, sanayi, ekonomi ve yaşanılabilirlik anlamında her yıl kaybeden Adana'mızı Ankara'da temsil etmek ve vatandaşlarımızın Ankara'daki sesi olabilmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Bu çalışmaya, memleketimin tüm insanlarını davet ediyorum. Adana'yı yeniden şaha kaldırmak ve her anlamda bir adım öteye taşıyabilmek adına, sizleri MHP çatısı altına davet ediyorum. Güçlü ve Adana'nın dokusunu temsil eden ekibimizle, kentimizi saran Toros Dağları'na 3 hilalli bayrağımızı dalgalandırmak için sizleri MHP'yi iktidara taşımaya bekliyorum" diye konuştu.


"HEPİMİZ ADAYIZ; HEPİMİZ VEKİLİZ"
Milletvekilliğinin, onurlu ve şerefli bir temsil yeri olduğuna dikkat çeken Ali Aydın, bu temsili halkla birlikte gerçekleştireceklerini belirterek, MHP çatısı altında, her vatandaşın bir aday, bir vekil gibi çalışması gerektiğini, seçim sonunda da bu temsiliyetin devam edeceğini söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, ceylan derisi koltuklara oturmaya gitmeyeceklerinin altını çizen Aydın, "TBMM'deki görevimiz, hem ülkemiz, hem de kentimizde yaşanan olumsuzlukları dile getirmek, dile getirdiğimiz sorunları ise çözüme kavuşturmaktır. Bugün nasıl kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, köy köy dolaşıyorsak, bizleri TBMM'de vekil tayin ettiğiniz takdirde, bu bağ hiçbir zaman kopmayacak, sizlerin omuzlarına dokunup, sorunlarınızı dinleyeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için gece-gündüz demeden çalışıp, sizlerin güvenine layık olacağız" şeklinde konuştu.