CHP'nin genç yüzü Soner Anafarta, Seyhan'daki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Mahalle, esnaf, iş dünyası, dernek, sivil toplum örgütleri ve ev ziyaretlerini sürdüren CHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, Çifte Minare yanındaki Kurtuluş Mahallesi semt pazarında mahalle sakinleriyle buluştu. Pazarcı esnafının ve alışverişe gelen hemşehrilerinden destek mesajları alan Soner Anafarta, ''41 proje ile geliyoruz'' sloganlı el broşürlerini tek tek dağıttı.

Görüştüğü vatandaşların ağırlıklı olarak mevcut belediye başkanına olan tepkisini dile getirdiği görüşmelerde, halkın sorunlarıyla ilgilenen yeni ve genç yüzlerin işbaşına gelmesi isteği yinelendi. Seyhan'da temizlik ve sinek şikayetinde bulunan vatandaşlar belediye hizmetlerinin önemine işaret ettikleri konuşmalarında, Seyhan Belediyesi yönetiminin halktan kopuk olduğunu söylediler. Mahalleliler, “Daha birgün mevcut başkanı sizin gibi pazarda görmedik” dediler.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da belirttiği üzere yeni CHP'nin halkla, esnafla, iş dünyasıyla ve toplumun tüm kesimleriyle sıcak diyalog kurduğunu ve bu konuda ısrarlı olduklarını belirten Soner Anafarta ise "Belediye halkın hizmet merkezidir ve göreve geldiğimizde halkla ilşkileri teknolojik olanaklarla donatarak çözüm odaklı kurumsal bir yönetim sistemini Seyhanlılar için kuracağız. İşimizde samimi olacağız. Vatandaşların sadece seçim zamanlarında hatırlanan insanlar olmadığını göreceksiniz. Bu kötü mirası üstümüze almayacağız. Seyhan'ı Seyhanlı ile birlikte yöneteceğiz" dedi.