Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, halkla ve esnafla buluşmalarını sürdürüyor. 'Genç ve Yeni Bir Seyhan'da Soner Anafarta' sloganıyla hemşehrilerine yönelik yaptığı çalışmaları bir gazetede toplayan Anafarta, gazetesini Seyhanlılar'a ulaştırmaya devam ediyor.

Adana'nın en işlek caddelerinden biri olan Melekgirmez Çarşısı'nda vatandaşları selamlayan, tek tek elini sıkan ve projelerini açıklayan Soner Anafarta, gazete vasıtasıyla Seyhanlı'nın kendisini daha yakından tanıyacağını vurguladı.

Birçok vatandaşın "Bu gazete fikri çok iyi. Her sayfasını inceleyip sizin hakkınızda daha iyi fikir sahibi olabileceğiz. Yolunuz açık olsun" demesi karşısında memnuniyetini ifade eden Soner Anafarta, "Seyhan, genç ve yeni bir başkanla zorlukları tek tek aşacak. Halka hizmetin önünde hiçbir engel kalmayacak. Seyhan'da bahanelere yer vermeyeceğiz. Enkaz edebiyatı yapmayacağız. Mevcut belediye başkanı gibi oturduğumuz koltuktan belediyeyi yönetmeyeceğiz. Halkın içinde, halkla birlikte, halkla oturup kalkan, sorunlara çözüm üreten bir belediye başkanı profiliyle, katılımcı ve toplumcu belediyeciliği esas alarak hareket edeceğiz" diye konuştu.

Soner Anafarta, Seyhan'da genç ve yeni bir başkan istediklerinin altını çizen hemşehrilerine teşekkür etti. Vatandaşlar, "Azim Öztürk'ü seçtiğimiz için pişmanlık duyuyoruz. Bize sizin gibi memleket çocuğu lazım. Adana'yı bilen, sorunlara çözüm üretebilecek, genç, yetenekli, girişimci yeni gençlere ihtiyacımız var" diye konuştular.