Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Soner Anafarta, Adana'yı karış karış dolaşmaya devam ediyor. Çeşitli mahallelerde gerçekleştirdiği halk toplantıları ve esnaf gezilerini sürdüren Soner Anafarta, Kıbrıs Caddesi esnafıyla buluştu.
Cadde boyunca sıralanan işyerlerinde, genç, güleryüzlü ve güvenilir yapısına vurgu yapılan Soner Anafarta, kadın, genç, yaşlı tüm hemşehrilerinden samimi destek gördü. Mevcut belediye başkanının semtlerine hiç uğramadığından yakınan mahalle sakinleri, Seyhan'da dinamik ve halkı kucaklayan bir belediye başkanına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.
Tecrübeli ve eski siyasetçilerin gençlerin önünü açma konusunda cesaretli davranmaları çağrısında bulunan Kıbrıs Caddesi esnafı, "Sadece seçim zamanında değil seçimden sonra da bizlerin halini hatırını soran yeni isimlere ihtiyacımız var. Seçimlere bir yıllık süre olmasına rağmen mahalleleri geziyorsunuz. Belli ki halkı önemsiyorsunuz ve sıkı çalışıyorsunuz. Bu mahalleler yol, temizlik, yeşil alan gibi belediye başkanlarının temel görevleri olan hizmetlerden bile yoksun bırakılıyor" dediler.
Halkla kurduğu samimi ve sıcak diyalogla takdir toplayan genç siyasetçi Soner Anafarta, vatandaşların gösterdiği ilgi için hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Seyhan'a ivme kazandırmak istediğini, belediyelerin temel görevlerinin dışında halkı kucaklayıcı çözümler sunacaklarını ifade eden Anafarta, "Seyhan'daki 300 bin seçmen genci çok önemsiyorum. Gençlerimiz işsiz, adeta bir çıkmaza sürüklenmiş. Avrupa Birliği'nde gençlerin istihdamını sağlayacak proje çalışmalarına yönelik çok önemli hibe programları var. Belediye Başkanı, vatandaşların sosyal ve ekonomik yönleriyle de yakından ilgili olmak zorundadır'' dedi.