CHP Ceyhan Belediye Başkan adayı, Orman eski bakanı Arif Sezer, “ Yerel sanatçılara sahip çıkacağız” dedik. Haluk Levent konseriyle de bunu ispatlıyoruz” dedi.
 Adana’nın sadece tarım ve stratejik bakımından değil, sanat ve sanatçı bakımından da verimli bir coğrafya olduğunu belirten Arif Sezer, “ Adana yazın alanında Yaşar Kemal’leri, Orhan Kemal’leri, sanat alanında Yılmaz Güney gibi bir devi, müzik alanında da adını sayamayacağımız kadar büyük sanatçıyı yetiştirmiştir. Bize düşen görev yerel sanatçılarımıza sahip çıkmaktır.
Öldükten sonra ağıt yakmak yerine
Yaşarlarken sahip çıkmak önemli
“Sanat ve düşün adamlarımızın kıymetleri genellikle ölmelerinden sonra anlaşılır. Bu neredeyse kural haline gelmiştir. Biz, sanata katkı koyan her sanatçımıza sahip çıkarak ölmelerini beklemeden sağlıklarında sahip çıkarak örnek olacak ve dünyadaki sanatçı hoyratlığını elimizin tersiyle yıkıp atacağız” diyen Arif Sezer, kurmayı düşündüğümüz sanat eğitim merkezleriyle halk arasında olması muhtemel kabiliyetlerimizin yetişmesinin de önünü açacağız. Adana’nın sanat dünyasında yitirdiği önemi tekrar kazanmak boynumuzun borcudur” dedi.
Arif Sezer, “26 Mart 2014 günü saat:19.00’da Ceyhan Hükümet Konağı önünde düzenleyeceğimiz Haluk levent konseri yerel sanatçılarımıza sahip çıkacağımızın ispatıdır. Şimdiden bu düşüncemizi hayata geçireceğimin mesajını vermiş olduk. Yerel sanatçımız Haluk Levent’e sahip çıkmak için bizim gayretlerimiz yetmez. Bir sanatçıya verilecek en büyük onur ödülü alkışlardır.
Haluk Levent konserine sadece Ceyhanlıları değil, Adanalıları da bekliyoruz. Haydi, bizim kadar siz de yerel sanatçılarımıza sahip çıkın” dedi.