Olağanüstü kongrede CHP Çukurova İlçe Başkanlığına seçilen Haşmet Biçer, Çukurova Belediye Meclisi’nin ilk grup toplantısını da Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Meclis Üyeleri ile yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve CHP’li Meclis Üyeleri İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.  Arıkan, Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer ve yönetim Kurulu üyelerine başarılar diledi. Ziyaret sonrası, CHP Çukurova Belediye Meclis Grubu da  İlçe Başkanı Haşmet Biçer Başkanlığında ilk toplantısını yaptı. CHP İlçe Gençlik ve Kadın kolları  Başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, önümüzdeki süreçte uyumlu bir çalışma yürüteceklerinin altını çizdi. Biçer şöyle konuştu:

31 MART’TA START VERİYORUZ

“Yeni yönetim  komisyonlarımızı kurduk, stratejilerimizi belirledik. Önümüzdeki süreçte mahalle ve sokak temsilcilerimizi de belirleyeceğiz. Kitle örgütleriyle de işbirliği içerisindeyiz.  Beyaz Evler Mahallesinde başlattığımız mahalle toplantılarını tüm mahalle ve köylerde gerçekleştireceğiz. Hedefimiz 31 Mart’ta yerel seçim çalışmalarını resmen başlatacağız. Seçimlere bir yıl kala seçim startını vermiş olmacağız. Halkımızın karşısına programımızla çıkacağız.”

CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer, Belediye Başkanı ve meclis üyeleri, ilçe yönetimi, ilçe gençlik ve kadın kolları ile yollara düşeceklerini girmedik kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade etti.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan da ilçe yönetimine her türlü desteği vereceklerini, ilçe yönetimini de kendilerine destek görmek istediklerini ifade ederek, “Önümüzde seçim var. Biz göreve başladığımızdan beri çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte ilçe yönetimi, gençlik kolları ve kadın kollarımız ve meclis üyelerimizle et tırnak gibi çalışmak zorundayız.  Biz örgütümüze yaptıklarımızı anlatacağız. Sonra örgütle birlikte halkımıza çalışmalarımızı paylaşacağız.” Şeklinde konuştu.