AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, bölgesinde başlattığı bir dizi esnaf ziyaretlerini sürdürürken vatandaşın  ilginç bir tepkisiyle karşılaştı. Çukurova ilçe Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ı seçimden önce verdiği sözleri yerine getirmediği gerekçesiyle suçlayan ilçe esnafı, AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak’a dert yandılar. Kendilerini ziyaret ederek dinleyen Çırak’a unutamadıkları öfkelerini hatırlatan esnaf, “Ne telefonlarımıza çıkıyor nede makamına kabul ediyor. Böyle başkan istemiyoruz. Bir daha Yıldıray Arıkan’a oy verirsek ellerimiz kırılsın. ” diye çıkıştılar. 

Son olarak Toros, Mahfesığmaz, Güzelyalı ve Belediyeevleri civarında bulunan esnafa giderek sorunlarıyla yakından ilgilenen Çırak, burada yaptığı konuşmasında Çukurova Belediyesinin bölge halkına hizmet veremediğini söyledi. İktidarın ve kendi belediyelerin yaptığı hizmetleri örnek vererek anlatan Çırak, “Tek çare AK Parti belediyeciliğidir.  Önümüzdeki seçimlerde belediyemizi partimize kazandırarak hizmet nasıl yapılır, verilen sözler nasıl yerine getirilir göstereceğiz” dedi.

Yolda gördüğü herkesle tokalaşan Başkan Çırak, öğrenci, işçi ve esnafın hatırını sorarak sohbet etti. Esnafın işyerlerinde verdiği ikramları da kabul eden Çırak, vatandaşları parti binasına davet etti.
Çarşı esnafı da Başkan Ramazan Çırak’ın gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını söylediler. Gün boyu süren geziye Başkan Yardımcısı Serhan Güngör ve Mahalle Başkanları  katıldı.