Adanahabermerkezi.com - Yorum-Haber

Ancak Arıkan Çukurova’dan aday gösterilmedi.  CHP’de hemen hemen her kademeye aday gösterilen Adana’daki tek isim olmasına karşın haksızlığa uğradığını düşünüp partisine küsen – kızan Arıkan DSP’den Seyhan Belediye Başkan adayı oldu.

Bir partide bu kadar çok farklı yere aday gösterilen tek kişi olma özelliğini taşıyan Arıkan aday gösterilmeyince Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında olduğu gibi davranmayı tercih etti. 304 Bin oy alan Arıkan, 410 Bin oy alan Hüseyin Sözlü’nün kazandığı seçimde “Hile” olduğunu savlayarak 390 bin oy alan Ak Parti Büyükşehir Adayı Abdullah Torun’un başkan olması için toplantı yapmıştı. 

Şimdi de önce Çukurova’dan aday olmak isteyen Arıkan son olarak Seyhan’dan aday olmayı tercih ederek, CHP’nin seçimi kaybetmesi AK Parti Adayının kazanması için çalışacağı iddia edildi.

Daha önce de Ak Parti Adayı Abdullah Torun’un Başkan olması için seçimde hile olduğunu savunarak Ak Partiye hizmet eden Arıkan’ın yine Ak Partinin kazanması için gizliden çalıştığı öne sürüldü.

Bakalım iddia edildiği gibi Arıkan CHP’ye kaybettirip Ak Parti’nin kazanması için mi yoksa gerçekten kazanmak için mi seçime gireceğini hep beraber göreceğiz.